Burcu Binici kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yazmeen Baker'e cevap geldi!

Burcu Binici kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yazmeen Baker'e cevap geldi!

Burcu Binici kimdir? Burcu Binici sevgilisi Ahmet Kayakesen'den rol arkadaşı Yazmeen Baker ile aldattığı için ayrılmıştı. Bu haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu Yazmeen'e cevap verdi. Peki Burcu Binici kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Sevgilisinden aldattığı iddaları ile ayrılan Burcu Binici kimdir merak ediliyor. Haberimizden ünlü oyuncunun hayatını ve kariyerini öğrenebilirsiniz. Burcu Binici'nin Yazmeen'in söylediklerine şaşırdığını dile getirdi. İşte merak ettiğiniz Burcu Binici kimdir sorusunu yanıtı...

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

30 yaşındaki güzel oyuncu, 6 Temmuz 1986 yılında, Erzurum’da dünyaya gelmiştir. Bir ağabeyi ve iki ablası bulunan Burcu Binici, aslen Rize Hemşin’li olup, babasının memuriyeti nedeni ile çocukluğunu Aydın’da geçirmiştir. Ekrem Çiftçi İlköğretim okulunda başlayan öğrenim hayatını Aydın Lisesi’nde tamamlamıştır. Babasının yeniden Erzurum’a tayini nedeni ile geri döndükleri şehirde, kısa bir süreliğine Akbank’ta çalışan oyuncu, sonrasında ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi farklı meslekler de denemiştir.

Burcu Binici şan eğitimi almış, beş yaşından beri ilgi odağı olan dans sayesinde Anadolu Ateşi grubu tarafından keşfedilmiştir. Bir yıl kadar da bu grupta dans ettikten sonra, Bir Bulut Olsam dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. Sonrasında Sensiz Yaşayamam, Dürüye’nin Güğümleri, Sarı Siyah, 6 Mantı, Biz Babasız Büyüdük, Uçurum gibi dizi ve filmlerde rol almış olan Burcu Binici, Dürüye’nin Güğümleri dizisinin yönetmeni olan Eray Koçak ile bir ilişki yaşamış, ikili 18 Temmuz 2011 yılında evlenmiş ve 6 Şubat 2012 tarihinde de boşanmıştır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2012 - Uçurum
2012 - Biz Babasız Büyüdük
2012 - 6 Mantı
2012 - Sarı Siyah
2010 - 2012 - Dürüye'nin Güğümleri
2010 - Bir Bulut Olsam
2010 - Sensiz Yaşayamam
2009 - Bir Bulut Olsam

YAZMEEN: "ALDATMA OLMADI"

'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlanan Yazmeen Baker, "Böyle bir aldatma olayı olmadı. Dizinin çekimleri şehir dışında gerçekleştiği için yapımcı bize bir otel kiraladı. Ahmet Kayakesen’le birlikte bu otelde kaldık. Kayakesen’e diziyle ilgili mesajlar attım. Burcu Binici’nin konuyu abarttı. Binici bana telefon açtı, hatta sevgilisi Kayakesen’in yüzünü tırmaladı" dedi.

Baker’in bu açıklamalarının ardından canlı yayına bağlanan Burcu Binici, 10 yıldır oyunculuk sektöründe olduğunu ve bu piyasada herkesin kendisini tanıdığını söyledi.

16-12/04/burcu-binici-dizisponsorlaricom_2.jpg

"ÇOK ŞAŞIRDIM"

Programın sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in Baker’in açıklamalarını hatırlatması üzerine Binici, "Özellikle tırmalama olayına çok şaşırdım. Ahmet aralarında bir ilişki olduğunu kabul etmesine rağmen bu hanımefendi neden hala bu şekilde konuşuyor anlamak mümkün değil. Yaşananlardan dolayı rahatsızım. Aldatılma olayını sosyal medyadan açıkladıktan sonra aralarında ünlü isimlerin de olduğu pek çok kadından destek mesajları aldım" ifadelerini kullandı.

Burcu Binici kimdir? Burcu Binici sevgilisi Ahmet Kayakesen'den rol arkadaşı Yazmeen Baker ile aldattığı için ayrılmıştı. Bu haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu Yazmeen'e cevap verdi. Peki Burcu Binici kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN