Burcu Özberk kimdir? Gündemdeki oyuncu Burcu Özberk kaç yaşında?

Burcu Özberk kimdir? Gündemdeki oyuncu Burcu Özberk kaç yaşında?

Haberimizde merakla araştırılan 'Burcu Özberk kimdir?' sorusunun cevabını bulabilirsiniz. Magazin gündemine gelen Burcu Özberk kaç yaşında, nereli? İşte Aslan Ailem dizisinin oyuncusuyla ilgili merak edilenler...

Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kaç yaşında nereli? Ünlü oyuncu Burcu Özberk ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor ve Google gibi arama motorlarında aranıyor. İşte aslan Ailem dizisinin oyuncusu Burcu Özberk'in hayatı hakkındaki tüm detaylar...

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Müzisyen bir aileden gelen ve çocukluk yıllarından beri tiyatro yapmayı hayal eden Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İlk deneyimini üniversite eğitimi sırasında ' 'Muhteşem Yüzyıl'' dizisinde rol alarak edindi. ''Güneşin Kızları'' dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası oldu. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde ''Marquis de Sade Quills'' ve ''Woyzeck Masalı'' oyunlarda rol aldı. Şu anda ''Aslan Ailem'' dizisinde oynuyor.

18-08/28/burcu-ozberk.jpg

BURCU ÖZBERK'İN ROL ALDIĞI OYUNLAR

Aşk Aptalı : Sam Shepard – Tatbikat Sahnesi

Marquis de Sade Quills : Doug Wright – Tatbikat Sahnesi

Woyzeck Masalı : Georg Büchner – Tatbikat Sahnesi

Küçük Burjuvalar : Maksim Gorki

Ayyar Hamza : Direktör Ali Bey

Macbeth Abla

Kuş Bakışı Kabare

Kırmızı Başlıklı Kız

Yol Arkadaşlar

BURCU ÖZBERK OYNADIĞI DİZİLER

Muhteşem Yüzyıl

Güneşin Kızları

Şahane Damat

Badem Şekeri

Badem Şekeri 2

Badem Şekeri 3

Aslan Ailem

Direniş Karatay

18-08/28/burcu-ozberk-aslan-ailem.jpg

BURCU ÖZBERK'IN OYNADIĞI ASLAN AİLEM DİZİSİ KONUSU NE ?

Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır. Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır.

Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır. Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN