Burhan Akdağ'ın Erdoğan'a yazdığı mektup! Müge Anlı ne cevap verdi?

Burhan Akdağ'ın Erdoğan'a yazdığı mektup! Müge Anlı ne cevap verdi?

10 yılı aşkın süredir sabah programlarının kraliçesi olarak bilinene Müge Anlı’ya bir şok iddia geldi. Geçen günlerde okuma yazma seferberliği lan elen Cumhurbaşkanı Müge Anlı’nın projesini de desteklemişti. Tüm bu konuşmalardan sonra Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’ın Erdoğan’a bir mektup yazdığı söylentileri dolaşmaya başladı. 10 yılı aşkın süredir ekranda kayıpları bulan ve küsleri barıştıran Müge Anlı bu iddialara ne cevap verecek herkes merak ediyor. Burhan Akdağ’ın Erdoğan’a yazdığı iddia edilen mektup ve detayları haberimizde…

Burhan Akdağ'ın Erdoğan'a yazdığı mektup en çok konuşulan konular içerisinde yer alıyor. Yıllardır ekranlara gelen programıyla herkesi kendisine hayran bırakan, sabah programlarının kraliçesi olan Müge Anlı bir iddia ile gündemde. Şimdiye kadar ekranda küsleri barıştıran ve kayıpları bulan Müge Anlı yıllarca rol yaptı iddiası ile eski eşi tarafından kızıyla kendisini görüştürmediği suçlamalarına maruz kalıyor.

18-02/08/24daadd8mugeanliresimleri26.jpg

Müge Anlı ‘nın okuma yazma seferberliği başlattığı ve Türkiye’de de büyük yankı bulan projesine Cumhurbaşkanı Erdoğan’da katılmıştı. Yayına canlı bağlantı yapan Erdoğan okuma yazma bilmeyen kimse kalmasın dedi ve Müge Anlı’nın projesine destek verdi. Tüm bunların ardından Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’ın Cumhurbaşkanı’na bir mektup yazdığı iddiası gündeme geldi. Bu iddianın ayrıntıları ise pes dedirtecek türden. Burhan Akdağ Müge Anlı’nın senelerdir aileleri bir araya getirdiğini ancak kendisinin kızıyla görüştürmediğini söylüyor. Bu mektup iddiası gerçek mi henüz belli değil. Ancak çiftin boşanırken de çok konuşulması ve sorunlu bir boşanma yaşaması sebebiyle doğru olabilir mi sorularını da akıllara getirdi. Cumhurbaşkanı’na yazıldığı iddia edilen bu mektubun ayrıntıları ise şöyle;

“Sizin de kızlarınız var ve nasıl kol kanat gerdiğinizi gözlemliyoruz.

Benim kızım eksik…

Benim kızımın kanatları yok…

Benim kızım neden babasız büyüsün?

Benim kızım 16 yaşında. Kızımı görmek istiyorum…

Hangi rengi sevdiğini, en çok hangi yemeği sevdiğini, en çok hangi sanatçının şarkılarını dinlediğini, kaç numara ayakkabı giydiğini, yurt dışında hangi ülkelere gittiğini bilmiyorum. 

Sinemayı mı sever, tiyatroyu mu hiç bilmiyorum.

Kızımla ilgili bildiğim tek şey iyi bir Fenerbahçeli olduğu.

Kızımla hiç tatile gitmedim, 11 yıldır ayrı yaşadığım evimi hiç görmedi. Kızım yolda iki dedesini ve babannesini, amcalarını, kuzenlerini, ağabeyini ve yeğenlerini görse tanımaz, belki ablasını tanıyabilir…

Kızıma aşılanan aile sevgisi; annesi, anneannesi ve dayılarından ibaret…

Ne kadar acı değil mi? 

İşte ihtiyacımız olan sevgi ve vicdan eksikliği insanlara neler yaptırıyor.

Sayın Cumhurbaşkanım.”

18-02/08/burhanakdag.jpg

BURHAN AKDAĞ KİMDİR?

İşte Burhan Akdağ’ın kendi dilinden biyografisi;

Doğum tarihi: 30 Ocak 1961

Ben ilkokulda, ortaokulda, lisede iken arkadaşlarım bana, “Sen ileri de çok iyi bir gazeteci olacaksın” derlerdi. 83 senesinde başladığım gazeteciliği tam 33 yıldır soluksuz devam ettiriyorum. 50 yıldır yani yarım asırdır da fotoğraf çekiyorum. Güneş Gazetesi ile başladım. Haftalık Şey Gazetesi oradan da Tan Gazetesi'ne geçtim. Tan’ın Tan olduğu milyonlar sattığı dönemlerde çalıştım. Sabah Gazetesi kuruldu Sabah’a geçtim. Günaydın Gazetesi'ne geldim. Foto Spor’da çalıştım. İlk Alem Dergisini çıkarttım. Alem’de iken televizyon ile tanıştık ilk magazin programı Alemi yaptık. Oradan Kanal 6’ya transfer olduk. Top Secret Dergi ve programını yaptık. O da büyük ilgi gördü. Sonra Manşet dergisini yaptım. İbrahim Tatlıses’in Randevu Dergisini yaptım. Bunlar hep bilinenler. Onun haricinde görsel ve yazılı basında çok fazla imzam oldu. Kanal 6, Star TV, Show TV, Kanal D, ATV gibi o kadar çok kanalda çalıştım ki, çalışmadığım kanal kalmadı diyebilirim.

Ben spor muhabirliği de yaptım. İki dünya kupası takip ettim. Futbolu çok seviyorum. 1.lig maçlara gidip fotoğraflar çektim. Sonra Saraybosna'ya savaşa gittim. İki savaş gördüm. Güneydoğu’da olayların çok sıkı olduğu dönemlerde 90’lı yıllarda Hakkari’de Sarıyer-Yüksekova maçını izlemeye gittim…

‘3 EVLİLİK YAPTIM 2’Sİ MÜGE ANLI İLE’

3 evlilik yaptım ama 2 eşim var. Müge Anlı'yla 2 kez evlendim. Bir gün tartışmıştık boşanmak istediğini söylemişti. Ben de ‘boşanmazsan…' diye söylendim. Ertesi gün boşandık. Sonra evlendiğimiz tarihte yine evlendik.

3 çocuğum var. İlk eşimden bir oğlum bir kızım var. Oğlum Metehan Amerika’da inşaat mühendisi. Kızım Aslıhan burada müzik öğretmeni. Müge Anlı’dan olan kızım Lidya da şu an okuyor. Aynı zamanda bir dedeyim. Oğlum Metehan’ın 2 kızı, Azra ve Arya var. Onlar da Amerika’da yaşıyorlar.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN