Cadıların Trump avı

Cadıların Trump avı

Bir adet Trump fotoğrafı, su, kule tarot kağıdı ve turuncu mum... Trump’ı koltuğundan etmek isteyen cadılar birleşti. Cadılar, dolunaylı her gece yarısı bağlama büyüsü yapacak.

“Senden Donald Trump’ı bağlamanı istiyorum, böylece onun zarar veren işleri başarısız olabilir ve hiçbir insana, ağaca, hayvana, kayaya, rüzgara ya da denize zarar veremez.” Bu sözler ABD Başkanı Donald Trump görevinden ayrılana kadar tekrarlanacak. Sonunda ABD’li cadılar da Trump’a karşı harekete geçti. Trump’ı başkanlık koltuğundan etmek için sosyal medyadan örgütlenen cadılar cuma gece yarısı toplu ‘bağlama büyüsü’ yaptı.

Cadılık ritüellerine inananlar, ‘büyü direnişi’ adını verdikleri hareketleri kapsamında cuma gece yarısı önceden belirlenen sözleri tekrar ederek, Trump’ın fotoğrafını yaktı. Direnişe ABD’li şarkıcı Lana Del Rey de katıldı. ‘Toplu büyü ayinine’ katılanlardan Trump görevden ayrılana kadar, ayın hilal pozisyonundan dolunaya doğru ilerlediği her gece yarısı bu ritüeli tekrarlaması istendi. New York’ta Trump’ın yaşadığı Trump Tower önünde de 15-20 kadar cadı mumlarla Trump’ı bağlama büyüsü yaptı. Büyü için gerekli malzemeler ise Trump’ın ‘övücü olmayan’ bir fotoğrafı, bir tas su, kule tarot kağıdı ve turuncu bir mum. Büyü direnişi sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN