Canan Karatay: Bulaşık makinem bile yok

Canan Karatay: Bulaşık makinem bile yok

Kardiyoloji ve İç hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'dan, sağlıklı yaşam hakkında önem taşıyan öğütler verdi. Gittiği konferans ve TV programlarından ücret almadığını belirten Prof. Dr. Karatay, "Evim yok, arabam yok, bulaşık makinem bile yok" dedi.

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen, Kardiyoloji ve İç hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Anadolu insanını çok sevdiğini kendisininde bir halk çocuğu olduğunu belirterek, "Kendi çıkarım için bir şey yaptığım yok" dedi.

'ARABAM, EVİM, BULAŞIK MAKİNEM BİLE YOK'

Posta'nın haberine göre, halkın sağlığını düşündüğünü insanlara doğruyu anlatmayı hedef kıldığını ifade eden Prof. Dr. Canan Karatay'ın açıklaması şöyle:

"Hiçbir kanaldan tek kuruş almıyorum. Özgürüm, o yüzden rahat konuşabiliyorum. 75 yaşındayım. Para umurumda değil. Moda’da annemden kalma bir evde oturuyorum. Arabam yok. Evimde bulaşık makinesi dahi yok. Bulaşık makinesiz fevkalade oluyor. Bakın, Allah bana 10 parmak vermiş kullanayım diye. Suyla oynamayı da severim zaten."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN