Cenk Eren'in annesinin ilaç verilerek öldürüldüğü iddia edildi

Cenk Eren'in annesinin ilaç verilerek öldürüldüğü iddia edildi

Star TV'de yayınlanan "Balçiçek İlter’le Olay Yeri" programında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı: Hastanede ünlü şarkıcının annesine potasyum verilerek ölümü hızlandırıldı. Kan donduran iddia ile gündeme gelen şarkıcı Cenk Eren'den açıklama geldi.

"Balçiçek İlter’le Olay Yeri" programına katılan ve özel bir hastanede çalıştığını söyleyen hasta bakıcı Tuna B. solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye gelen 20 aylık kız bebeğin istismarının polise bildirilmediğini iddia etmişti. Bu iddianın ardından aynı hasta bakıcı, bu kez de hastanede tedavi gören yaşlı hastalara verilen bir ilaçla ölümlerinin hızlandırıldığını ileri sürdü.

İddialara göre hastalara potasyum verilerek bir an önce kalplerinin durması sağlanıyordu. Hasta bakıcı Tuna B. "Bu olayı üç kişide gördüm. İlaçlara dokunmak yasaktı, sadece hemşire ilaçları kullanır, her şeyi yapar. Bir tane hastanın damar yolu çıkması sebebiyle aşırı kan kaybından dolayı potasyum denilen bir ilaç verdiler ve ölümünü hızlandırdılar” dedi.

KAN DONDURAN CİNAYET İTİRAFI!

Tuna B. bu ilacın ünlü bir sanatçının annesine de verildiğini öne sürdü. Hasta bakıcı, söz konusu sanatçının bu durumu bilmediğini söyledi. Peki annesi potasyum verilerek kalbinin durmasına neden olunan ünlü isim kim? Medyaradar.com'un haberine göre; stüdyoda açıklanan ancak Star TV ekranlarına yansımayan o isim Cenk Eren.

Ünlü şarkıcı, Nisan 2017'de solunum yetmezliği çeken annesinin acı haberiyle sarsılmıştı.

CENK EREN: İNŞALLAH DOĞRU DEĞİLDİR

Tüyler ürperten iddia, Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programında masaya yatırıldı. Şarkıcı Cenk Eren'in "“Ben de ne oldu bilmiyorum. Avukatlarım aracılığıyla araştırılmasını isteyeceğim. Zaten konuyu savcılığın bu durumda incelemesi gerekir. Ama ben de avukatlarımla gerekli araştırma sonrası suç duyurusunda bulunacağım. İnşallah doğru değildir, Allah bizi böyle bir şeyle sınamasın" ifadelerini kullandığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN