Cerrahın elleri yürekleri burktu

Cerrahın elleri yürekleri burktu

Son zamanlarda doktora şiddet olaylarının artması üzerine, İzmirli Cerrah Prof. Dr. Osman Nuri Dilek’in ameliyat sonrası ellerinin görüntüsünü paylaşması yürekleri dağladı. Doktorlara karşı darp olaylarına dikkat çeken Prof. Dr. Dilek, sosyal medya hesabından ellerini görüntüsünü paylaşıp, "Dillerde kafaya inen kaldırım taşı, gönüller kırık” dedi.

Son zamanlarda doktora şiddet olaylarının artması üzerine, İzmirli cerrah Prof. Dr. Osman Nuri Dilek’in paylaşımı yürekleri burktu. Ameliyattan çıkan ve elleri buruş buruş olan cerrah, doktorları darp olaylarına dikkat çekti. Ellerinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan cerrah, doktorlarla ilgili bir mesaj da yayımladı. Prof. Dr. Dilek’in bu paylaşımı kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı.

6 SAATLİK WHIPPLEAMELİYAT SONRASI ÇEKTİ

Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, ellerini buruşmuş haldeyken paylaştığı fotoğrafına şu mesajları yazdı: “Bugün 6 saatlik bir whipple ameliyatı (Pankreas tümörü ameliyatı) sonrası ellerimin hali ve terler. Diğer yerleri siz tahmin edin. Ameliyat ekibindeki herkes aynı durumda. Dillerde kafaya inen kaldırım taşı, gönüller kırık.”

İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN