Çukur Akın kimdir? Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın gerçek adı

Çukur Akın kimdir? Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın gerçek adı

Çukur'un yeni sezonunda diziye dâhil olan Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın gerçek ismi, dizi hayranlarının gündeminde. Çukur izleyicileri yeni sezonda ölen babasının yerine Çukur'a giren Akın'ın neden hapse girdiğini ve bu karakter ile ilgili bilgileri araştırıyor. İşte detaylar...

Çukur dizisine yeni sezonda Akın, Çeto ve Mahsun karakterleri dâhil oldu. Bunlar içerisinden en dikkat çekeni ise Selim'in oğlu Akın Koçovalı. Peki Akın da babası Selim gibi Koçovalılara ihanet mi edecek? İşte Akın Koçovalı'nın gerçek ismi...

ÇUKUR AKIN KİMDİR?

Çukur dizisine yeni sezonda Akın Koçovalı dahil oluyor. Show Tv ekranlarının başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek’in rol aldığı dizide yeni sezonda Yamaç ve Vartolu'nun sağ kolu olacak Akın Koçovalı çok konuşulacak. Akın, Ayşe ve Selim’in iki çocuğundan biridir. Henüz 18 yaşından küçük olan Akın, işlediği bir suçtan ötürü parmaklıklar ardındadır. Annesi dört gözle onun çıkacağı günü beklemektedir.

AKIN KOÇOVALI ASTIM HASTASI

İdris Koçovalı en büyük torunu Akın'ı asla yanlız bırakmaz. İdris'in eli astım hastası olan Akın'ın üzerindedir. Akın Koçovalı'nın hapiste ilaç ihtiyacını İdris Baba karşılamaktadır. Hapisten çıkması çok yakın olan Akın, küçük yaşta olmasına rağmen işlediği suçtan dolayı hapistedir ve çıktığında da Çukur’un başında amcası Yamaç’ı görünce çok şaşıracaktır. Akın Çukur’a döndüğünde geçmişe ait seyirciye anlatılmamış olan gerçekler de parça parça gün yüzüne çıkacaktır. 

Akın Selim ve Ayşenin oğlu yani İdris Koçovalı'nın torunu Akın şu anda hapishanede bulunuyor. Hastanede Nedret ve Ayşe konuşurken Ayşe; Ben Selime rağmen giderdim, baksana 17 yaşından küçük oğlum Akın hapiste dedi.

Ayşe henüz 17 yaşına gelmemiş olduğunu söylediği Akın'ın hapiste olmasını Çukur'un karanlık tarafı olarak söylerken Akın karakterini ileriki günlerde kimin oynayacağı henüz belli olmadı. Ancak Akın bir süre daha geçtikten sonra diziye iyi bir giriş yapacak ve Babası Selim'in ailesine yaptığı ihaneti görecektir. 

ÇUKUR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş bir izleyici kitlesinin gönüllerinde taht kuran dizi Çukur dizisindeki Çukur semti, İstanbul'da sadece bir yerde değil birkaç yerde bulunuyor. Ancak en çok bilineni, Taksim Tarlabaşı'nın hemen aşağısında bulunan bir mahalledir. Fakat Çukur dizisinin çekimleri bahsedilen mahallede gerçekleşmiyor. Ağırlıklı olarak Çukur dizisinin çekimleri; Balat, Rumeli Kavağı ve Zekeriyaköy taraflarında yapılıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

18-08/22/ukur-ceto-kimdir-1534924432.jpg

ÇUKUR KARAKUZLAR KİMDİR?

Çukur dizisinin sezon finalinde Karakuzular garip bir sembolü olan yüzükleri ile dikkatleri çekmiş izleyicilere 'neler oluyor' dedirtmişti. Karakuzular; yıllardır Çukur’da hüküm süren Koçovalıların hakimiyetini bitirip çok değerli bir bölgeye dönüşen Çukur’u ele geçirmek isteyen bir yapılaşmadır. Karakuzular'da Çeto, Mahsun ve akın dikkati çekiyor.

Çukur'un yeni ailesi Karakuzular tamamen paraya tapan bir ailedir. Karakuzular ailesinden Berkay Ateş Mahsun karaketerine hayat verirken  Çeto’ya ise Erkan Avcı hayat verecek. Karakuzular’ın tek amacı ise Koçovalılar’ı tamamen Çukur’dan silme ve onları yok etmek.

 

KARAKUZULAR SEMBOLÜ ANLAMI NE? 

Çukur'a giren Karakuzular parmaklarında bir yüzük getirecek. Koçovalıların yüzüklerinde ve sembollerinde üç nokta vardı. Karakuzuların sembolünde ise oklar paralel gelmiş bu da Çukur’un herkese açılacağı anlamına gelecek. Çukur dizisinde Karakuzular Çukur’u herkese açık ve uyuşturucu satabilecekleri bir bölge haline getirmek isteyecek. Diğer taraftan Çukur dizisi için bir çok yeni araba da sipariş edildi. Bu da Karakuzular’ın çok zengin bir aile olduğu ve lüks arabalara binecekleri anlamına geliyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN