Çukur Cumali kim olacak? Çukur sezon finali izle

Çukur Cumali kim olacak? Çukur sezon finali izle

Çukur Cumali kim olacak? sorusu sosyal medyada gündem oldu. Çukur sezon finali izleyicileri şimdiden yeni dönemde Cumali'nin Çukur'a döneceğini konuşuyor. Peki İdris Koçovalı'nın büyük oğlu Cumali kim olacak? Cumali olarak adı geçen Ufuk Bayraktar kimdir? İşte sosyal medyada adı geçen kişi...

Haberimizde izileyicilerin merak ettiği Çukur Cumali kim olacak? sorusunun yanıtını bulabilir Çukur sezon finali izleme linkine tıklayarak sezon finalini izleyebilirsiniz. Çukur sezon finali ile uzun bir araya girdi. Dizinin fanları şimdiden yeni sezonda Çukur'da neler olacağını araştırmaya başladı. Çukur'un sezon finalinde görüntüdeki, Cumali olduğu düşünülen isim kim olacak? Dizide Cumali karekterine Ufuk Bayraktar'ın hayat vereceği iddia ediliyor. Peki Ufuk Bayraktar kimdir? Çukur Ufuk Bayraktar hakkındaki tüm detayları sizler için derledik. 

Çukur sezon finalinde kimin öldüğü kadar Cumali'nin Çukur'a döneceğide merak ediliyor. Koçovalı ailesinin köşeye sıkıştığı 33. son bölümde, Yamaç, Vartolu ve birkaç kişinin daha sağ kurtulmasının ardından gündem kimin öldüğü ve Cumali oldu. İzleyiciler Çukur dizisinde Cumali'nin Ufuk Bayraktar tarafından canlandırılacağını iddia ediliyor. Çukur'un sezon finalinde görüntüdeki, Cumali olduğu düşünülen isim kim olacak?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

ÇUKUR YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER OLDU? 

Çukur sezon finali izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Çukur’un sezon finalinde; Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak.

18-06/13/ufuk-bayraktar-cumali.jpg

ÇUKUR CUMALİ KİMDİR?

Çukur sezon finaline Cumali’nin kim olduğu damga vurdu. Dizinin fanları Cumali karakterini Ufuk Bayraktar’ın canlandıracağını iddia ediyor. Peki Cumali kimdir?  Ufuk Bayraktar kimdir? İşte yanıtı...

Cumali'nin kim olduğu henüz belli olmadı ancak, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafa göre bu ismin Ufuk Bayraktar olduğu iddia ediliyor.

18-06/13/ufuk-bayraktar-kimdir.jpg

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Rol aldığı dizi ve film projeleri ile geniş kitleler tarafından tanınan Ufuk Bayraktar'ın kim olduğu merak konusu oldu.

12 Eylül 1981 tarihinde dünyaya gelen Ufuk Bayraktar, Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği bir mekanda çalışmaya başladı.

Burada ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandırmasının ardından popüler olan Ufuk Bayraktar, Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır. Ünlü oyuncu son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu.

18-06/13/ukur-cumali-kim.jpg

SOSYAL MEDYADAN ÇUKUR YORUMLARI

Dizinin son bölümünün ardından sosyal medyada Çukur fırtınası esti. Diziyi izleyenler, sezon finalinin ardından bazı yorumlarda bulundu. İşte onlardan bazıları;

Herkes öldü kim kaldı ki bir sonraki sezona #çukursezonfinali

#cukursezonfinali diye izledik bildiğin diziyi bitirdiniz yaaaa...Kemal kalsaydı barii..!!!!

#çukursezonfinali senarist bey ne yapıyorsunuz?

#çukursezonfinali ben en çok düğüne gelen nikah memurunu merak ettim .. umarim ölmemiştir

Medetin ölüşünü görmek çok şey aldın benden. #cukursezonfinali

Güne #çukursezonfinali izleyerek başladım 72 parçayım 

Peki sabaha çukurun etkisiyle uyanmak #cukursezonfinali

#çukursezonfinali senaristin içinde nasıl bi ruh varmış, sağlam adam kalmadı. Bi ara kendisinide dizinin içine sokup sonra pencereden atlayacak galiba diye düşündüm

#çukursezonfinali hepsini anliyorumda ekmeginin pesinde olan remziden ne istediniz...

Sena'nın akıbeti de belli değil ama geri döner herhalde? #çukursezonfinali

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN