Çukur müzikleri | Çukur müzikleri dinleyiciler Zalım, Seher Yeli şarkıları kimin merak ediyor

Çukur müzikleri | Çukur müzikleri dinleyiciler  Zalım, Seher Yeli şarkıları kimin merak ediyor

Çukur müzikleri en az dizi kadar sosyal medyada merak ediliyor. Dizinin fenomenleri Çukur müzikleri dinlemeyi de seviyor. Çukur dizisinde yayınlanan müzikler hakkında merak edilen Google gibi arama motorlarında aranan konuları sizler için derledik. Çukur'da seslendirilen Zalım, Seher Yeli, Hiç Işık Yok, Yalnız Ölmek şarkıları kimin merak ediyor. İşte Çukur'da çalınan şarkı kimin sorusunun yanıtı ve Çukur ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde

Çukur müzikleri dinleleyiciler tarafından merak ediliyor. Çukur dizisinin fenommenleri Çukur müziklerinide ilgiyle dinliyor. Çukur dizisinde birbirinden güzel müzik parçaları çalınıyor. Dizinin izleyicileri Çukur'da çalan şarkı kimin merak ediyor. Dizide seslendirilen Zalım, Seher Yeli, Hiç Işık Yok, Yalnız Ölmek şarkıları kimin merak ediyor. Çukur müzikleri hakkında merak edilen her şeyi haber detayda bulabilir Çukur müziklerini dinleyebilirsiniz.

Çukur disinde çalan müzikler merak ediliyor. Çukur’da çalan şarkı kimin? Çukur dizisinde en son Ceylan Ertem'in Gel Sevelim şarkısı çaldı. Show TV’nin reyting sonuçlarında üst sıralarda yer alan dizisi Çukur müzikleri de çok beğeniliyor. Dizide her hafta farklı bir müzik yayınlanıyor. Çokur dizisinin en sevilen müzikler arasında Zalım şarkısı yer alıyor. Çukur’da şimdiye kadar yayınlanan müzikleri Çukur müziklerini sevenler için derledik.

İŞTE ÇUKUR MÜZİKLERİ

Çukur dizisinde 2 Nisan tarihinde Ceylan Ertem'in Gel Sevelim şarkısı çaldı.

 ÇUKUR MÜZİKLERİ İLE DE ZİRVEDE

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur, sadece yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle değil müzikleriyle de zirveye yerleşti. Eypio’nun dizi için özel hazırladığı ‘Gömün Beni Çukura’ adlı şarkının klibinin görüntülenme sayısı 7 milyonu aştı.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur, sadece yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle değil müzikleriyle de zirveye yerleşti. Eypio’nun dizi için özel hazırladığı ‘Gömün Beni Çukura’ adlı şarkının klibinin görüntülenme sayısı 7 milyonu aştı.

Toygar Işıklı’nın bestelediği orijinal müzikleri çok beğenilen Çukur, dizide kullanılan diğer şarkı seçimleriyle de ses getirmeye devam ediyor. Vartolu karakteriyle özdeşleşen, Musa Eroğlu’nun eşsiz yorumu ve bestesi, Abdürrahim Karakoç’un ise unutulmaz sözleriyle ‘Mihriban’ türküsü müzik listelerinde üst sıralarda yer alırken, Eypio’nun dizi için özel hazırladığı ‘Gömün Beni Çukura’ dijital müzik platformlarında kısa sürede 1 milyondan fazla dinlendi. Sözleri dillere pelesenk olan şarkının klibi ise sosyal medya mecrası Youtube’da 7 milyon görüntülenmeyi aştı. Son bölümlerde çalan Gazapizm’in ‘Heyecanı Yok’ ve Ceylan Ertem’in Aşık Mahzuni Şerif’e saygı duruşu yaptığı yeni şarkısı ‘Zalım’ müzik listelerine hızlı bir giriş yaparak zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor.

ÇUKUR'UN AKILLARA KAZINAN ŞARKILARI!

Çukur’dan bugüne kadar Cem Karaca, Erkin Koray, Neşet Ertaş ve Yavuz Çetin gibi efsaneler de geçti. Ayrıca Replikas ve Son Feci Bisiklet gibi isimlerin şarkılarına yer verildiği Çukur, müzik platformlarının Türkiye En İyi 50 ve Viral 50 listelerinde de zirveye yerleşti. Müziğin büyük rol oynadığı Çukur’a, ekran başındakiler de #benimçukurparçam etiketiyle dizide duymak istedikleri şarkıları önerebilecekler. Çukur için özel olarak hazırlanacak rap şarkılar ise gelecek bölümlerde de ekran başındakileri etkisi altına almaya devam edecek.

Eypio - Gömün Beni Çukura

Çukur - Kimse Bilmez Şarkısı

Musa Eroğlu Mihriban Çukur Vartolu

Çukur dizisinin 15. bölümünde çalan şarkının ismi No.1 Feat. Melek Mosso - Hiç Işık Yok.

Yamaç'ın bir başına yürüdüğü şarkı ise Can Güngör'den Yalnız Ölmek'ti

Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden - Cengiz Özkan

Gazapizm & Cem Adrian - Kalbim Çukur'da

Çukur dizisinin 8. Bölümünde Replikas’tan Yaş Elli şarkısı oldu.

Allame-Kısır Döngü

Çukur'da çalan Zalım şarkısı Ceylan Ertem

 

Gazapizm - Heyecanı Yok

 

VARTOLU'NUN TÜRKÜSÜ SEHER YELİ

Ayrılık Hasreti Karetti Cana,

Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber.

Selamım Tebliğ Et Kutbi Cihana,

Seher Yeli Sultanımdan Bir Haber.

Bülbül Gibi Bağlanmışım Kareler,

Ayrılık Derdine Nedir Çareler,

Merhem Kabul Etmez Dilde Yareler,

Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber.

Sıtkı’ Yam Kalmışam Issız Çöllerde,

Böyle Dert Bulunmaz Gayri Kullarda.

Dilim İntizarda, Gözüm Yollarda,

Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN