Cumali Akgül kimdir? Survivor Cumali Akgül elenecek mi?

Cumali Akgül kimdir? Survivor Cumali Akgül elenecek mi?

Survivor'da kim elendi sorusu izleyicilerin gündeminde. İlginç bir hayat hikayesi olan Cumali'nin kim olduğunu ve özel yaşantısını merak eden 2018 Survivor izleyicileri, Cumali Akgül kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır gibi soruların yanıtını internette araştırıyor. Cumali Akgül iyi bir performans sergileyememesi nedeniyle sık sık eleme potasında yer alıyor. Cumali Akgül her seferinde SMS oyları ile kurtardı. Şimdi izleyiciler Cumali Akgül'ün özel hayatını merak ediyor. İşte merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

İzleyiciler  Survivor'da Cumali Akgül elenecek mi? Yarışmada kim elendi?  ve Cumali Akgül kimdir? sorularının yanıtını merak ediyor. Merak edenler için Survivor'un sürekli eleme potasına düşen yarışmacısı Cumali Akgül hakkındaki tüm ayrıntıları derledik. Cumali Akgül Iğdır'dan Survivor'a katılmak için yürüyerek gelmişti. Acun'da bu azim nedeniyle Akgül'ü yarışmaya katmıştı. İşte eleme potasındaki Cumali Akgül kimdir sorusunun yanıtı ve Cumali Akgül hakkında merak edilen her şey haber detayda. 

Takım arkadaşlarıyla yaşadığı polemiklerle adından söz ettiren Cumali Akgül kimdir, nerelidir, ne iş yapar ve kaç yaşındadır? Eleme potasında olan ve Survivor'a katılmak için kilometrelerce yol yürüyen ve bu sayede dikkatleri üzerine çekerek yarışmaya dahil olan Cumali Akgül'ün kim olduğu internet ortamında araştırılıyor. İşte TV8'in son bölümünden sonra Survior Cumali'nin merak edilen hayat öyküsü ve  hakkında merak edilen her şey...

IĞDIR BELEDİYESİ CUMALİ İÇİN OY İSTEDİ

Survivor'a katılmak için kilometrelerce yol yürüyen Cumali Akgül'e memleketi Iğdır'dan büyük bir destek geldi.

Survivor 2018'de Gönüllüler takımında mücadele eden Cumali Akgül, eleme potasına kalınca devreye Iğdır Belediyesi girdi.

Cumali'nin Survivor'dan elenmemesi için Iğdır Belediyesi anons yaparak vatandaşlardan oy istedi.

CUMALİ AKGÜL ELENECEK Mİ? 

Cumali Akgül, sezonun en renkli yarışmacılarından biri…Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak için Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek gelen Cumali Akgül’ün bu büyük arzusu Acun Ilıcalı tarafından gerçekleştirilmişti.

18-04/17/vumali-akgul-kimdir.jpg

SURVIVOR CUMALİ KİMDİR?

Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Daha önce defalarca Survivor’a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra “hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır.” Sloganı ile gündeme oturdu.

SURVİVOR’A KATILABİLMEK İÇİN 1600 KM YÜRÜDÜ!

Survivor’a aşık olduğunu iddia eden Akgül, dün akşam Acun Ilıcalı’nın da konuk olduğu Beyaz Show’a katıldı. Beyazıt Öztürk’ün ve Beyaz Show seyircisinin ısrarına dayanamayan Acun Ilıcalı, Cumali Akgül’ü Survivor kadrosuna dahil etti.

Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamadı. Ilıcalı; “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN