Demet Akalın-Hande Yener tartışmasında hapis istemi! Demet Akalın 3 gün hapis mi yatacak?

Demet Akalın-Hande Yener tartışmasında hapis istemi! Demet Akalın 3 gün hapis mi yatacak?

Demet Akalın ile Hande Yener magazin dünyasının en olaylı iki ismi olarak sürekli gündeme geliyor. İkili arasında yeni bir polemik daha doğdu. Aralarındaki çekişmeyi mahkemeye taşıyan Hande Yener Demet akalın'dan şikayetçi oldu. Demet Akalın bu dava sonucunu kaybederse 3 gün hapis yatabilir. Demet Akalın Seren Serengil gibi 3 gün hapis yatmak zorunda kalacak mı? Hande Yener ile Demet Akalın arasındaki polemik ne? Detaylar haberimizde...

Duymayan Kalmasın adlı programın haberine göre aralarında sürekli problem olan Demet Akalın ile Hande Yener yine mahkemelik oldu. Hande Yener bu davayı kazanırsa Demet Akalın 3 gün hapis yatmak zorunda kalabilir. Şimdiden herkes merak ediyor. Demet Akalın 3 gün hapis mi yatacak?

Hande Yener, geçen aylarda sosyal medya üzerinden kendisiyle ilgili ithamlarda bulunan Demet Akalın'dan şikayetçi oldu.

Duymayan Kalmasın adlı magazin programının haberine göre; inceleme sonucu Demet Akalın hakkında iki ay uzaklaştırma kararı verildi.

3 GÜN HAPİS CEZASI ALABİLİR

Demet Akalın, bu süre içerisinde Hande Yener'e yaklaştığı, hakaret ettiği ya da aleyhinde konuşmayı sürdürdüğü takdirde 3 gün hapis cezası alacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN