Deniz Baysal kimdir?

Deniz Baysal kimdir?

Oyuncu Deniz Baysal, TRT'deki 'Sevda Kuşun Kanadında' adlı diziyi bırakıp 'Rüzgârın Kalbi' isimli dizide oynamaya başladığı gerekçesiyle 112 bin 545 lira tazminat ödemeye mahkum edildi. Bu haberin ardından Deniz Baysal ismi Google'da sıkça aranmaya başlandı. Peki Deniz Baysal kimdir? Deniz Baysal nereli? Deniz hangi dizilede oynadı?

Deniz Baysal kimdir? Deniz Baysal nereli? Deniz hangi dizilede oynadı? merak ediliyor. Çünkü Baysal TRT'nin dizisini bıraktığı için 112 bin 545 lira tazminat ödemeye mahkum edildi. İşte Deniz Baysal kimdir? Deniz Baysal nereli? Deniz hangi dizilede oynadı? sorularının yanıtları

Deniz Baysal, birçok TV dizisinde rol aldı. Kariyerine Derin Sular ve Bitmeyen Şarkı dizileri ile başlayan Deniz Baysal bundan sonraki süreçte ekranda daha fazla yer almaya başladı. Son olarak Söz dizisinde Savcı Derya Duman karakterine hayat veren Deniz Baysal kimdir?  Deniz Baysal kimdir? Deniz Baysal aslen nereli?

18-12/13/21-1544698470.jpg


Birçok dizide rol alan Deniz Baysal TV kariyerine Bitmeyen Şarkı ve Derin Sular dizileri ile adım attı. Güzel oyuncu Deniz Baysal bu sürecin ardından ekranlarda çok daha fazla yer almaya başladı. Son olarak Söz dizisinde Savcı Derya Duman karakterine hayat veren Deniz Baysal izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Peki Deniz Baysal kimdir?

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

İlk ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Şu an Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret okumaktadır

İlk olarak Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı "Karaca Yılmaz" rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan Beyaz Yalan adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.

FİLMOGRAFİ

2011- Bitmeyen Şarkı
2011- Derin Sular
2012- Babalar ve Evlatlar
2012- Kayıp Şehir
2013- Aşk Ekmek Hayaller
2014-15- Kaçak Gelinler
2015- Can Bedenden Çıkmayınca
2015- Beyaz Yalan
2016- Sevda Kuşun Kanadında
2016- Sol Şerit (Sinema Filmi)
2016- Rüzgarın Kalbi
2017-18- Fazilet Hanım ve Kızları
2018- Söz


Diziyi terk eden Deniz Baysal’a 112 bin lira tazminat cezası
TRT'deki 'Sevda Kuşun Kanadında' adlı diziyi bırakıp 'Rüzgârın Kalbi' isimli dizide oynamaya başladığı gerekçesiyle dava açılan oyuncu Deniz Baysal, 112 bin 545 lira tazminat ve cezai şart parasına mahkûm edildi. Davacı yapım şirketi Sonart Medya Yayıncılık AŞ.'nin talebini haklı bulunurken, davalı oyuncu 18 saate varan ağır çalışma şartları nedeniyle sözleşmeyi feshettiğini, ayrıca oyunculuk ücretini de zamanında alamadığını iddia ederek davanın reddini istemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN