Derin Talu kimdir? Annesi ve babası kim? Defne Samyeli, kızı Derin Talu kaç yaşında?

Derin Talu kimdir? Annesi ve babası kim? Defne Samyeli, kızı Derin Talu kaç yaşında?

Derin Talu kimdir? Derin Talu kaç yaşında? soruları Defne Samyeli'nin kızına doğum günü yapmasından sonra sorulmaya ve yanıtları aranmaya başlandı. İşte Derin Talu hakkında merak edilen her şey...

Haberimizde 'Derin Talu kimdir? Anne ve babası kim?  Derin Talu kaç yaşında?' gibi soruların yanıtını bulabilirsiniz. Defne Samyeli kızları Derin ve Deren ile konuşuluyor. Oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, sosyal medya hesabından kızı Derin Talu'nun doğum gününü kutladı. Bu paylaşımdan sonra Derin Talu kimin kızı merak edilmeye başlandı. İşte Derin Talu hakkında merak edilenler...

Sadece başarılı kariyeri ve Cem Yılmaz’la yaşadığı aşkla değil Derin ve Deren adlı kızlarıyla da sürekli haber olan Defne Samyeli, geride bıraktığımız gün mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Kızı Derin Talu 15 yaşına basan Defne Samyeli anne kız kafa kafaya verip çektikleri bir selfieyi hesabından; “Benim canım bebeğim, iyi ki doğdun… Seninle geçirdiğim her gün bana büyük hediye. Ömrün senin gibi eğlenceli, güzel ve sevgi dolu olsun” notuyla paylaştı. Derin de kendi hesabından elinde 15 sayısını tuttuğu uçan balonlarla objektife gülümsedi.

18-09/04/derin-talu.jpg

DERİN TALU KİMDİR? 

Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı. Çiftin evli kaldığı dönemlerde doğan Derin Talu, daha sonrasında yaşanan ayrılık ile birlikte anne ve babası ayrı bir şekilde büyüdü.

1997 doğumlu olan Derin Talu, İstanbul'da doğdu. 

İstanbul’da aldığı lise eğitimi sonrasında iyi bir kariyer planlaması için yurt dışında eğitim almak isteyen Derin Talu, Los Angeles’a gitti.

Oyuncu ve manken olmak isteyen Derin Talu, şimdiden fiziği ve güzelliği ile adından söz ettiriyor. Podyumdaki ilk deneyimini geçtiğimiz dönemlerde yaşayan Derin Talu, Atıl Kutoğlu’nun defilesinde yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN