'Diriliş Ertuğrul' yapımcısından açıklama... Burak Özçivit oynayacak mı?

'Diriliş Ertuğrul' yapımcısından açıklama... Burak Özçivit oynayacak mı?

'Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit'in oynayacak mı?' sorusu cevap buldu. TRT1'de yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin gelecek sezon 'Diriliş Osman' olarak devam edeceği ve başrolde Burak Özçivit'in yer alacağı iddiası doğrulandı.

'Diriliş Ertuğrul'un devam dizisinde Burak Özçivit oynayacak mı? sorusu yanıt buldu. Özçivit'le fotoğrafını paylaşan 'Diriliş Ertuğrul' yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, 'Diriliş Osman' dizisi hakkında ilk defa konuştu.

Mehmet Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde, 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle 'Diriliş Osman' konseptiyle buluşacak" dedi.

Başarılı yapımcı, "Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede 'Osman' karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN