Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Ertuğrul kime aşık olacak? Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlıyor

Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Ertuğrul kime aşık olacak? Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlıyor

Diriliş Ertuğrul yeni sezon merakla beklenirken dizinin takipçileri şimdiden 'Osman kime aşık olacak?' sorusunu sormaya ve çeşitli senaryoları dillendirmeye başladı. Peki Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul mu yoksa Diriliş Osman mı olacak? Diriliş Ertuğrul 122. yeni bölüm fragmanı kanal tarafından yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul 5. sezona dair yapılan son dakika açıklamalarını ve Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon heyecanla bekleniyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Diriliş Ertuğrul 122. bölüm izleyicileri fragmanını ve yeni bölüm ipuçlarını merak ediyor. Dizi izleyicilerinin gözü kulağı  Diriliş Ertuğrul 5. sezondan gelecek haberlerde. Diriliş Ertuğrul yeni sezonun Eylül ayının son haftasında başlaması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 5. sezonda Ertuğrul Bey kime aşık olacak? Osman Bey'i kim canlandıracak? Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacak? İşte Diriliş ile ilgili araştırılan tüm detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Diriliş Ertuğrul 5. sezon ne zaman başlayacağına dair kanal tarafından net bir açıklama yapılmadı ama izleyiciler Eylül ayının son haftası Diriliş Ertuğrul yeni sezonun başlamasını bekliyor. Geçen sene TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 4. sezonu, Ekim ayında başlamış, yeni sezon fragmanı da Eylül ayında yayınlanmıştı. 

DİRİLİŞ ERTĞRUL 121. BÖLÜM SEZON FİNALİ VE GEÇMİŞ BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN?

18-09/22/dirilis-ertugrul-122-bolum.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI  

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONDA DİRİLİŞ OSMAN MI OLACAK?

Diriliş Ertuğrul sezon finali ile birlikte dizide Osman döneminin başlayacağı düşünülüyordu. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın dizisinin sezon finalinden yaptığı açıklamada "Yeni sezonda Diriliş Osman olarak devam edecek" zannı uyandırmıştı. Fakat Diriliş Ertuğrul yeni sezon yayın tarihi yaklaştığı şu sıralarda Mehmer Bozdağ Diriliş Ertuğrul olarak devam edeceğini duyurdu. 

18-09/22/dirilis.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu beklenirken Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi.  Kurtuluş Zeydan'ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalarda 'Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Kurtuluş Zeydan, "Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor." diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söyledi.

18-09/22/dirilis-ertugrul-yeni-sezon.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZONDA ERTUĞRUL BEY KİME AŞIK OLACAK?

Kurtuluş Zeydan Ertuğrul Bey'in yeni sezonda bekar olduğunu bekirtti ve "Onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak" dedi. Zeydan ayrıca Ertuğrul'un aşık olacağı karakteri oyuncu Hande Soral'ın canlandıracağını açıkladı.

18-09/22/dirilis-ertugrul-121-bolum.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 121. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

Ertuğrul ve alplar, Noyan’dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası’na gelebilecekler mi? Osman’ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman’a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögeday’ın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?

18-09/22/dirilis-ertugrul-konusu-ne.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KONUSU NE ?

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?

Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.

Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?

İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine vesile olmak…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN