Diriliş'te Halime Hatun sürprizi: Beklenmedik ölüme mesajla veda

Diriliş'te Halime Hatun sürprizi: Beklenmedik ölüme mesajla veda

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul, Halime Hatun'un ölümüyle tepkilere neden oldu. Bu sahneyle izleyiciyi ekrana kilitlerken, Esra Bilgiç'in diziden çıkarılma nedeni ise merak konusu oldu.

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'dakiHalime Hatun'un ölüm sahnesi sosyal medyayı karıştırdı. Büyük tartışmalara neden olan sahne sonrasıHalime Hatun'u oynayan Esra Bilgiç'in neden diziden çıkarıldığı ise merak konusu oldu. 

Diriliş Ertuğrul'da Osman Bey'in doğumuyla vefat edenHalime Hatun'un yaklaşık 23 yıl erken vefat etmesi izleyiciyi şaşırttı. Bu tarihe uymayan ani gelişme vatandaştan tepki görürken oyuncudan da açıklama geldi.

Oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya hesabından izleyicisine veda mesajı yayınladı. Bilgiç severek oynadığını belirtirken yeni sezon senaryosunun değiştiğini ifade etti. Herkese teşekkürlerini belirtirken Yapımcı Mehmet Bozdağ'a ise mesajında yer vermemesi dikkat çekti.

İşte o açıklama:

18-05/03/1525300574-23aa7b.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN