Dodan kimdir? O Ses Türkiye birincisi Dodan'ın hikayesi

Dodan kimdir? O Ses Türkiye birincisi Dodan'ın hikayesi

Dodan Özer, finale kadar gelerek büyük bir başarı elde etti. O Ses Türkiye yarışmasına Hadise'nin takımında devam eden Dodan Özer, sesini kullanmasıyla dikkatleri üzerine topladı. O Ses Türkiye'ye arkadaşları tarafından kaydettirilen yarışmacı, Dodan Özer O Ses Türkiye'de şampiyon oldu. Peki, Dodan Özer kimdir? İşte, yarışmacı hakkında bazı bilgiler

Hadise, sonunda şampiyon çıkardı. Hadise'nin takımında yer alan Dodan Özer O Ses Türkiye'de şampiyon oldu.

Dodan Özer, O Ses Türkiye 2017 sezonunu en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Her performansında dinleyenleri kendine hayran bırakan ve yarı finale kadar gelmeyi başaran Dodan Özer, yarışmanın en büyük favorilerinden olarak gösteriliyor.Dodan Özer, 38 yaşında. Asıl memleketi Muş’un Varto ilçesi olan yarışmacı, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Ailesinin İzmir'e yerleşmesi sonrasında müzikten kopmadı ve müzik tutkusuna devam etti. Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana oldu.

Dodan Özer O Ses Türkiye final performansı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN