Gençlerbirliği'nde hedef "yedincilik"

Gençlerbirliği'nde hedef "yedincilik"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmandaki Gaziantepspor galibiyetinin ardından Süper Lig'de sezonun geri kalan haftalarında hedeflerini yedincilik olarak belirlediklerini söyledi.

Mesut Bakkal, ligde son haftalarda karşılaşmalardan yenik ayrıldıklarını, Trabzonspor karşısında alınan beraberliğin takımın toparlanmasını sağladığını ifade etti.

Gaziantepspor deplasmanında takımın çift forvet oynadığı için ilk devre aksadığını, Hleb’in oyuna girmesinin "fark kattığını" dile getiren Bakkal, "Usta oyuncuların devreye girmesiyle farklı bir Gençlerbirliği ortaya çıkıyor. Özellikle ikinci devre rakibe pozisyon verdik ama Hleb’in girmesiyle çok iyi bir oyun çıkardık ve güzel bir galibiyet aldık. Sezonun bitimine 5 hafta kala çok rahatladık ve şimdi hedefi yedincilik olarak belirledik" diye konuştu.

'Gençlerbirliği'nin temeli sağlam'

Kırmızı-siyahlı kulüpte sezon ortasında göreve başladıkları dönemde takımda kaos yaşandığını ifade eden Bakkal, "Geldiğimde takımın 22 puanı vardı, Stancu sakattı ve kulüpte kaos yaşanıyordu. Gençlerbirliği köklü kulüp, temeli sağlam. Ödemeleri zamanında yapıyor. Bu bizim işimize çok yarıyor. El Kabir’in performansı ve takım olma isteğiyle 39 puana ulaştık" ifadelerini kullandı.

ANKARA / AA 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN