Dünya turizm devi açıkladı: Türkiye'ye dönüyorlar

Dünya turizm devi açıkladı: Türkiye'ye dönüyorlar

Dünyanın büyük seyahat acentelerinden biri olan Thomas Cook, geçtiğimiz yıl dünya genelinde yaşanan belirsizliklerden olumsuz etkilenen tatil pazarının tekrar canlanmaya başladığını açıkladı.

Bu yaza yönelik yapılan rezervasyonların geçen yıla göre yüzde 10 daha fazla olduğunu duyuran Thomas Cook, "Müşterilerin Türkiye ve Mısır'a geri dönmeye başladıklarının ilk işaretlerini görmeye başladık" dedi.

REZERVASYONLAR YÜZDE 40 YÜKSELDİ

Acenta, geçtiğimiz yıl yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye ve Mısır rezervasyonlarının yerine Yunanistan'ı koymuş ve rezervasyonlar yüzde 40 yükselmişti.

Thomas Cook açıklamasına göre, bu yıl da rezervasyonlarda öne çıkan ülkeler arasında Yunanistan önemli bir yer tutuyor. Ayrıca Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs ve Portekiz rezervasyonları da talebin canlı kalmasını sağlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN