Dünyaca ünlü yönetmenden Gönül Nagiyeva’ya başrol teklifi

Dünyaca ünlü yönetmenden Gönül Nagiyeva’ya başrol teklifi

İnci Küpeli Kız filmi ile dünya çapında tanınan İngiliz yönetmen Peter Webber, oyuncu Gönül Nagiyeva’ya başrol teklif etti.

İngiliz yönetmen Peter Webber, yeni film projesinin cast çalışması için geldiği İstanbul’da oyuncu Gönül Nagiyeva ve Kaan Urgancıoğlu ile görüştü. Ünlü yönetmen Webber’ın yeni filmi için Urgancıoğlu ve Nagiyeva’ya başrol teklif ettiği öne sürüldü.

Ani bir kararla İstanbul’a gelerek ünlü oyuncularla bir araya geldi. Oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Gönül Nagiyeva ile ünlü yönetmeni bir araya getiren nedenin yeni bir film projesi olduğu ifade edildi. Menajer Gizem Oğuz’un da katıldığı görüşmeyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

OSCAR’a aday gösterilen İnci Küpeli Kız filminin yönetmeni Webber, Türk oyuncularla görüşmelerinden bazı fotoğraf karelerini instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafların altına yorum yapan çok sayıda takipçi, ‘yeni bir film projesi mi’ şeklinde yorumlar yazdı. Oyuncu Gönül Nagiyeva da instagram hesabından ‘Teşekkürler sevgili yönetmenim’ yazarak Peter Webber’le çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Bu yazışmalar yeni bir film projesi olduğu görüşünü güçlendirdi.

Peter Webber’ın 2003 yılında yönetmenliğini yaptığı İnci Küpeli Kız filmi OSCAR’a aday gösterilmiş, Kaan Urgancıoğlu Kara Sevda dizisinde Emir Kozcuoğlu karakterini canlandırmış, Gönül Nagiyeva Kısakes Film Festivali Pitching Platformu’ndan yapım desteği ödülü alan Yüzme Öğreniyorum filminde Ruksan karakterini canlandırmıştı.

2003 yılında çektiği İnci Küpeli Kız filmi 3 dalda OSCAR, 2 dalda da Altın Palmiye’ye aday gösterilen Peter Webber; Hannibal Doğuyor, 10 Milyar, İmparator gibi birçok filmin de yönetmen koltuğunda oturmuştu. Webber, son olarak BBC için çekilen One Amazing Day adlı belgeseli yönetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN