Efsane filmler beyazperdeye döndü

Efsane filmler beyazperdeye döndü

2019’da Star Wars, John Wick, Avengers gibi filmlerin devamı beyazperdede olacak. Animasyonseverler de mutlu olacak zira Lego 2, Karlar Ülkesi 2, Lego 2 ve Aslan Kral da seneye gösterilecek. Öte yandan Al Pacino-Robert De Niro ve Martin Scorsese’i buluşturan ‘İrlandalı’ ile Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’nun rol aldığı Tarantino’nun imzasını taşıyan ‘Once Upon a Time in Hollywood’ da yıla damgasını vuracak.  

Seneye beyazperdede kimler yok ki... Quentin Tarantino’nun ünlüleri buluşturduğu ‘Once Upon a Time in Hollywood’, senaryosunu kadınların yazdığı  ‘Captain Marvel’, Stephen King’in aynı isimli romanında uyarlanan ‘It’ iinci filmiyle, Keanu Reeves’li ‘John Wick’ sinemaseverleri memnun edeceğe benziyor. Bu arada bol bol animasyonun yer aldığı beyazperdeye süper kahramanlar da yine çıkarma yapacak. İşte 2019’da izleyeceğimiz öne çıkan filmler.  

Once Upon a Time in Hollywood: Quentin Tarantino’nun filminin başrollerinde Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie ve Al Pacino yer alıyor. Halihazırda çekimleri devam eden film, 1969 yazında Los Angeles’ta ünlü olmaya çalışan iki arkadaşın hikayesini ve arka planda işlenen Sharon Tate cinayetini konu alıyor. Filmin vizyon tarihi 23 Ağustos 2019.  

Captain Marvel: ‘Mississippi Grind’ filminin yönetmenleri Anna Boden ve Ryan Fleck tarafından yönetilen filmin senaryosunda Geneva Robertson-Dworet, Meg LeFauve, Nicole Perlma, Liz Flahive Carly Mensch’in imzası var. Yani senaryo tam bir kadın gücünün ürünü. Hatta kadın yaratıcılar elinden çıkma ilk kadın süper kahraman filmi olma özelliği taşıyor. Bir patlama sonucu süper güçler kazanan ve Captain Marvel ismini alan kadın süper kahramanı Brie Larson canlandırıyor. Larson’a başrolde Jude Law ve Samuel L. Jackson’ın eşlik ettiği film Türkiye’de 7 Mart 2019’da gösterime girecek.  

Joker: 2019’un en merakla beklenen filmlerinden biri. Sinemanın yeni Arthur Fleck/Joker’i olacak olan Joaquin Phoenix’e adı henüz kesinleşmemiş olan bu Joker filminde Alec Baldwin, Robert DeNiro ve Frances Conroy eşlik edecek. Türkiye’de 4 Ekim 2019’da gösterilecek.  

John Wick 3: Parabellum: Keanu Reeves başrolde. Ian McShane, Halle Berry, Laurence Fishburne’ün de rol aldığı serinin final filminde ilk iki filmdeki birçok gizem çözülüyor. Aksiyon film 17 Mayıs 2019’da vizyonda olacak.  

X-Men: Dark Phoenix: ‘Game of Thrones’un Sansa Stark’ı Sophie Turner’ın Jean Grey yani Phoenix’i canlandırdığı X-Men filmi Dark Phoenix’in vizyon tarihi 7 Haziran 2019. Marvel’ın X-Men filmlerinin 13’üncüsü olsa da yeni bir üçlemenin ilk filmi olacak olan Dark Phoenix’te, gizemli bir güce maruz kalarak süper güçler kazanan Phoenix’i güçlerini iyi yönde kullanması için yönlendirmeye çalışan X-Men ekibinin hikayesi anlatılacak.  

İrlandalı: Efsaneler yeniden buluşuyor. Başrollerinde Robert De Niro ve Al Pacino’nun yer alacağı Martin Scorsese filmi, eski bir sendikalının Frank ‘The Irishman’ Sheeran lakaplı bir mafya babasına dönüşmesini ve bir cinayetle muhtemel ilişkisi konu alıyor. Netflix’te yayınlanacak olan filmin yayın tarihi henüz açıklanmadı.  

Avengers 4: ‘Yenilmezler 4’ için senenin en heyecanla beklenen filmi dersek yanılmış olmayız. Serinin son filminde Thanos sonsuzluk taşlarını tamamlayarak evrenin yarısını yok etmişti. Kahramanların kalan parçaları toparlayıp evreni eski ihtişamına döndürme çalışmaları, 3 Mayıs 2019’da sinemalarda.  

Star Wars Bölüm 9: Güç yoluna devam ediyor. Serinin heyecanla beklenen 9. bölümünde Rey ve Kylo Ren’in Luke Skywalker’ın ölümünden sonra gerçek kaderleriyle yüzleşmeleri anlatılacak. 20 Aralık 2019’da vizyonda olacak.  

It 2. Bölüm: Kitabın devamı niteliğini taşıyacağı tahmin ediliyor. Yeni filmde Penywise’ın 27 yıl aradan sonra tekrar Loser Grubu’nun karşısına çıkmasıyla gelişen olayları izleyeceğiz. 6 Eylül 2019’da gösterilecek.  

Wonder Woman 2: 1 Kasım 2019’da gösterime girecek, DC’nin ilk defa bir kadın süper kahramanın hikayesini anlattığı ‘Wonder Woman’ filminin gişede büyük başarı sağlamasından sonra yapımcılar ikincisi için ellerini çabuk tuttu. 80’li yıllarda geçeceği bilinen devam filmi, çizgi roman tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor.  

Oyuncak Hikayesi 4: Andy, üniversiteye gittiğinde hepimiz bir devrin kapandığını sanıyordu. Ancak efsane animasyon geri dönüyor. Serinin bu filminde Şerif Woody’nin Bo Beep’i bulma çabalarını izleyeceğiz. 20 Haziran 2019’da vizyonda.  

Karlar Ülkesi 2:  Her yaş grubundan izleyiciyi beyazperdeye çeken ‘Karlar Ülkesi’ ikinci filmiyle 27 Kasım 2019’da dönüyor. Seyirci, Olaf’ın artık kar yağmayan ülkede nasıl hayatta kalmaya çalıştığını öğrenecek.  

Lego 2: Chirs Pratt ve Stephanie Beatriz’in seslendirme kadrosuna dahil olduğu ikinci film 8 Şubat 2019’da vizyonda olacak.  

Aslan Kral: Disney’in efsanevi yapımı Aslan Kral, yenilenmiş live-action versiyonuyla 19 Temmuz 2019’da vizyona giriyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN