Ege'nin Hamsisi konusu ne? TRT 1 Ege'nin Hamsisi oyuncuları kimler?

Ege'nin Hamsisi konusu ne? TRT 1 Ege'nin Hamsisi oyuncuları kimler?

Ege'nin Hamsisi konusu ne? ve Ege'nin Hamsisi oyuncuları kimler? haberimizde. TRT 1'in yaz sezonu için hazırladığı yeni dizisi Ege'nin Hamsisi ilginç hikayesi ile şimdiden çok merak ediliyor. Peki Ege'nin Hamsisi ne zaman başlayacak? İşte Ege'nin Hamsisi dizisi hakkında merak edilen her şey ve tanıtım fragmanı....

Ege'nin Hamsisi  TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. TRT 1 yaz dönemine damga vuracak komedi dizisi için uzun süredir hazırlanıyordu. Ege'nin Hamsisi oyuncuları kimler ve Ege'nin Hamsisi dizisi konusu ne sorularının ayrıntılı yanıtını haber detayda bulabilirsiniz. Ege'nin Hamsisi dizisi ilk fragmanı kanal tarafından internette paylaşıldı. İşte Ege'nin Hamsisi  dizisi hakkında merak edilenler ve tanıtım fragmanı....

EGE'NİN HAMSİSİ DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizi ilginç hikayesi ile dikkatleri çekiyor. Dizi TRT 1'de pazartesi akşamları yayınlanacak. 

Ege'nin Hamsisi oyuncuları: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak 

EGE'NİN HAMSİSİ DİZİSİ KONUSU

Komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çeken dizinin kısa zamanda reytinlerde üst sıralara oturacağına kesin gözü ile bakılıyor. 

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

EGE'NİN HAMSİSİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Sığacıklı Melahat, eşini kaybettikten sonra oğlu Deniz ve kızı Derya’yı büyütmek için Ege mutfağına özgü yemekleriyle meşhur olan ‘Enginar Kalbi’ restoranını açmıştır. Kısa sürede de hem kasabanın hem de bölgeye gelen turistlerin gözdesi olmuştur. Yeni hedefi karşı dükkanı da tutup işleri büyütmektir. Oğlu Deniz askerden dönünce hasreti sona erecek, işleri büyütecek ve mutlu mesut yaşayıp gideceklerdir. Kasabalıyla Deniz’in askerden dönüşünü kutlarken, Rize’nin yaylasında da Şevket, kızı Zeynep üniversiteden mezun olduğu için bir şenlik düzenlemiştir. Artık kızı, oğlu ve ablasıyla Rize’de mutlu mesut yaşayacaktır. Ege’de zeybek, Rize’de horon sesleri yükselirken; hayat Melahat ve Şevket’in planlarını altüst eder.

EGE'NİN HAMSİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

TRT 1, izleyicilerinin merakla beklediği Ege’nin Hamsisi, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20.00’da ekranlara gelecek.

EGE'NİN HAMSİSİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ege’nin Hamsisi’nin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı.

18-07/16/clal-aydin-kimdir.jpg

İCLAL AYDIN KİMDİR? 

İclal Aydın (d. 14 Eylül 1971, Nevşehir), Tüɾk oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucudur.

Çerkes kökenli biɾ anne ile Kürt bir babadan dünyaya gelen İclal Aydın, memur olan ailesinin göɾev yeri olan Nevşehir'de doğdu. Bir yaşındayken tayin nedeniyle Ankara'ya taşındılar. İlkokuldan sonra bir süre Elazığ Anadolu Lisesi'nde yatılı okudu. Annesiyle babasının ayrılması üzerine yeniden Ankara'ya döndü. Ortaokul ve lise yıllarını yazarak ve tiyatɾo çalışmaları yaρarak geçirdi. Orta üçüncü sınıftan itibaren bir yandan okuyup bir yandan çalışmaya başladı. 1989 yılında Ankaɾa Üniversitesi Dil Tarih Coğɾafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı.  İkinci sınıfta okulu bırakıp Berlin'e yerleşti. Almanya'da altı yıl pɾofesyonel tiyatroculuk yaρtı. Çeşitli sosyal çalışmalara, kurslaɾa katıldı.

1996 yılında kesin bir kararla tiyatroyu bıraktı ve Türkiye'ye döndü. 1997 yılında televizyona geçti. 1997 yılında Ayna grubunun ölünce sevemezsem seni klibinde rol aldı. Rol aldığı Sıcak Saatler dizisi çok sevildi. HBB'de gündüz kuşağında, "2'den 4'e" adında kadınlara yönelik bir program sundu. Bir süre Кanal D'de, 1998-2000 yılları arasında da Radyo D, Radyo Cumhuriyet, Radyo Kent, BRT FM'de program yaρtı. Çeşitli dizilerde oynadı. 1999'da Hayat Güzeldir programıyla BRT'ye geçti. Zirvedekiler; 2000 En İyi Sabah Programı ödülünü aldı. Hayat Güzeldir programı iςin yazdığı günlükleri ve metinleri bir araya getirerek ilk kitabını oluşturdu. Star TV'de yayınlanan İki Aile dizisinde Eda rolünü Emre Kınay ile oynamıştır. 2013'te Кanal D'de yayımlanan Veda dizisinde Behice karakterini canlandırdı. 2014'de ise Arkadaşım Hoşgeldin adlı komedi programında konuk oyuncu oldu.

18-07/16/ugur-cavusoglu-kimdir.jpg

UĞUR ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu oyuncu Uğur Çavuşoğlu Çasod en iyi oyuncu Mansiyon ödülü sahibidir.

Bugüne kadar bir çok dizi, sinema ve tiyatro projesinde yer alan Uğur Çavuşoğlu’nun Kadın Şah isimli bir şiir kitabı bulunmaktadır. Van Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev alan Uğur Çavuşoğlu aslen Artvin’lidir ve Artvin doğumludur.

En son Güzel Köylü dizisinde Duran Ağa karakterini canlandıran oyuncu yeni dönemde ise Hayat Sevince Güzel isimli Fox Tv’de yayınlanan dizide Salih karakterini canlandırmaktadır.

18-07/16/uraz-kaygilaroglu-kimdir.jpg

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR? 

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 doğumlu, Türk dizi oyuncusudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirli.

Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

Şu anda Türkiye ve Azerbaycan'da popüler olan "Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırmaktadır. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır.Şimdi ise Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Volki rolünü canlandırmaktadır.

2014 yılının haziran ayında Melis İşiten'le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada doğdu.

18-07/16/bestemsu-ozdemir-kimdir.jpg

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR? 

Bestemsu Özdemir 25 yaşında, 1.73 boyunda ve oyuncu.

Bestemsu Özdemir'in babası ile annesi o daha 2 yaşındayken ayrıldı. Bestemsu Özdemir 2-3 sene anneannesi ve dedesiyle birlikte Ankara’da yaşadı. 

Liseyi Özel Fransız Lisesini okuyarak tamamladı.Üniversite de ise İ.T.Ü ModaTasarım bölümünü bitirdi.. Okumak istediği bölüm Mücevher Tasarımı ile ilgili bölüm olmasına rağmen o yıllarda bir süre kadar rahatsızlandı ve okuluna devam edemedi. Ardından ise karakalem ile beraber yağlı boya yapmaya başladı ve bu yönde eğitim aldı. Üniversite Moda Tasarım bölümüne çok yüksek bir başarı elde ederek girdi. Bir yandan oyunculuk serüveni ile ilgili eğitimler alırken diğer yandan ise resimler yapmaya başladı.Modellik yapmaya lise senelerinde başladı. Kayıt olmuş olduğu ajans ile beraber modellik yaptı. Modellik zamanlarında ünlü menajerlerden Cem Tatlıtuğ ile tanıştı ve modellik mesleğini bırakarak oyunculuğa doğru hareket etti. Hala Cem Tatlıtuğ’un ajansında çalışıyor ve o ajansa bağlı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN