Ekranların sevilen dizisi 'İçerde' veda etti

Ekranların sevilen dizisi 'İçerde' veda etti

Ekranların fenomen dizisi 'İçerde', uzun süre hafızalardan silinmeyecek, unutulmaz bir geceyle ekrana veda etti. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşen büyük final etkinliğinde tüm davetliler, oyuncularla birlikte tek yürek oldular ve unutulmaz hikayenin nasıl bittiğine tanık oldular.

39 bölüm boyunca 360 derece izleme deneyiminden büyük aksiyon filmlerini aratmayan dev operasyon sahnelerine kadar izleyicilerine pek çok ilki yaşatan 'İçerde', finaliyle de bu ilklere yenisini ekledi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİYLE YAŞATACAK

'İçerde' ekibi, ekran serüvenine dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki görkemli büyük final galasıyla veda etti. Galanın tüm geliri dezavantajlı çocuklar için oluşturulacak ve 'İçerde' projesinin adını taşıyacak rehabilitasyon merkezine aktarıldı. Böylece Türk televizyon tarihinde ilk kez bir dizi adını, sosyal sorumluluk projesi ile yaşatacak.

17-06/20/1536762_e4f3c2111ea9c48aa2131ad087573de9_640x640.jpg

Başladığı andan itibaren tüm ‘İçerde’ ekibinin kalplerini koydukları ‘Minik Kalpler 'İçerde’ projesi kapsamında gerçekleşen ‘İçerde’nin büyük finaline basın ve davetlilerin yoğun ilgisi vardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN