Eleni kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi Eleni terihte var mı? Büşra Develi kimdir?

Eleni kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi Eleni terihte var mı? Büşra Develi kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinden sonra izleyiciler Eleni terihte var mı? ve Eleni kimdir? sorularının yanıtlarını internet ortamında aranıyor. Ayrıca Eleni karakterine hayat veren Büşra Develi kimdir? sorusu da merak ediliyor. İşte Eleni tarihte var mı? nasıl öldü? kiminle evlendirildi? sorularının yanıtı...

Haberimizde Eleni kimdir, Mehmed Bir Cihan Fatihi Eleni terihte var mı ve Eleni karekterini canlandıran Büşra Develi kimdir? sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Eleni Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Orhan ile evlendirilecekken Mehmed'in eline düşüyor ve Mehmed ile farklı bir ilişki içine giriyor. İşte eleni hakkında merak edilen her şey...

Ünlü oyuncu Büşra Develi Eleni karakteri ile Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde boy gösteriyor.  Dizideki Eleni kimdir ve tarihte gerçekten var mı? dizinin fenomenleri tarafından merak ediliyor. Dizide bazı siyasi sebeplerle Şehzade Orhan ile evlendirilmek istenen Eleni, esir olmasının ardından yeni bir başlangıca adım atacaktır. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Eleni karakterini canlandıran Büşra Develi kimdir ve kaç yaşındadır?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Eleni karakterine can veren Büşra Develi, dizinin merak edilen ismi oldu. Hayalleri önemli bir mimar olmakken, kendisini bir anda evlilik yolunda bulan Eleni karakterini canlandıracak olan Büşra Develi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin Eleni karakteri Büşra Develi kimdir kaç yaşında?

ELENİ KİMDİR?

Mega Dük Notaras’ın kızı olarak en büyük hayali günün birinde Bizans’ın önemli mimarlarından biri olmak iken siyasi sebepler nedeniyle Şehzade Orhan’la evlenmeye zorlanır. Konstantinopolis’ten Edirne’ye doğru başlayan yolculuğu Sultan Mehmed’in esiri olmasıyla son bulur. Tabii her son yeni bir başlangıçtır.

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'te dünyaya gelmiştir. 4 kız kardeştirler. İlkokul eğitimini İzmit'te alan Develi ardından ailesi ile birlikte Antalya'ya taşınmıştır. Orta öğrenim ve lise eğitimlerini Antalya'da tamamlamış daha sonra hayalini kurduğu meslek olan oyunculuk için İstanbul'a taşınmıştır. Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde almaya başlamıştır. Bu dönemde bazı dizilerde rol almaya başlamıştır. Hem dizi çekimleri hem okulu bir arada götüremeyen Büşra Develi okulunu dondurmak zorunda kalmıştır.

Büşra Develi, 2015 yılında İlyas Yalçıntaş'ın incir şarkısının klibinde rola almıştır. Ardından 2015 yılında Cem Karcı yönetmenliğindeki Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN