Eliz Sakuçoğlu iç kanama geçirdi

Eliz Sakuçoğlu iç kanama geçirdi

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu Snowboard yaparken düşüp iç kanama geçirdi. Sevgilisi Beran Benan Sakuçoğlu'nu yaşadığı olayı sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Eliz Sokuçoğlu, iç kanama geçirdi, sevgilisi Beran Benan hastaneye yetiştirdi. Sakuçoğlu geçirdiği kazayı "Geçen haftada hastanelik olmuştum. Snowboard düşe kalka öğrenilir sonuçta, ancak dünkü düşüşüm sonrası kalkacak hiçbir gücüm kalmamıştı artık, iç kanama geçirdim. Çok şükür bugün daha iyiyim. Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için de ayrıca sonsuz teşekkürler, Allah sizleri sevdiklerimi başımdan eksik etmesin gördüğünüz gibi gayet iyiyim " notuyla takipçilerine duyurdu.

Ünlü stil danışmanı Eliz Sokuçoğlu, kaza sonrası kendisini hastaneye yetiştiren ve yanında olan sevgilisi Beran Benan'a da sosyal medya hesabından yayınladığı not ile teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN