Emre Kınay hakkında çıkan iddiaları yalanladı

Emre Kınay hakkında çıkan iddiaları yalanladı

Usta oyuncu Emre Kınay, hakkında çıkan iddiaları sosyal medyada eleştirerek yalanladı.

Tolga Sarıtaş’ın, Emre Kınay’la rol alacağı dizi için bölüm başı 170 bin lira talep ettiği iddia edilmişti. Milliyet'te yer alan habere göre bunun üzerine çılgına dönen Kınay’ın, masadaki su şişeleri fırlatıp senaryoyu yırttığı öne sürülmüştü. ‘Güneşin Kızları’ dizisinde birlikte oynayan ikili arasında yaşandığı medyaya sansıyan bu olaya her iki taraftan da yalanlama geldi.

MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Sarıtaş’ın menajerlik şirketinden, "Oyuncumuzun kesinleşmiş bir dizi projesi yoktur, yalan haberlere itibar etmeyiniz" açıklaması yapıldı.

Emre Kınay ise sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Bugün medya organlarında adımın geçtiği, nedenini anlayamadığım haber tümüyle yalandır. Sorumluları hakkında hukuki islem başlatılacaktır" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN