En güzel Babalar günü mesajları 2018 | Babalar gününe özel resimli mesajlar ve sözler

En güzel Babalar günü mesajları 2018 |  Babalar gününe özel resimli mesajlar ve sözler

En güzel babalar günü mesajlarını ve sözlerini haberimizde sizler için derledik. Babalar günü tüm dünyada her yıl Haziran ayının üçüncü haftası kutlanıyor. Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910′da Washington’un Spokane şehrinde kutlanmıştır. Günümüzde ise her yıl aralıksız olarak kutlanıyor. Babalarını mutlu etmek isteyen çocuklar en güzel ve resimli mesajlarla sevgilerini dile getiriyor. Sizler de 2018 babalar günü mesajlarını ve sözlerini sayfamızdan görebilir ve babalarınızla paylaşabilirsiniz.

Babalar günü mesajlarından derlediğimiz haberimizden en güzel sözleri de bulmanız mümkün. Bu yıl 17 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar günü ile ilgili mesajları sayfamızda sizler için hazırladık. Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910′da Amerika'nın Washington Eyaleti Spokane şehrinde kutlanmış ve  günümüzde bir gelenek haline gelmiştir. Çocuklar ve babalar için anlamlı olan bu günde sizler de en güzel ve resimli babalar günü mesajlarıyla kalplerinizden geçenleri paylaşabilirsiniz. İşte 2018 babalar günü mesajları ve sözleri.

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2018

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Biricik babamsın. Seni çok seviyorum. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun.

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım. Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

18-06/13/babalar-gunu-mesajlari1.jpg

Sen olmadan ben asla varolamam baba. Seni seviyorum. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

-Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

-Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç verirsin. İyiki varsın canım babam…

18-06/13/babalar-gunu-mesajlari-2.jpg

-Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim -coşuyor. Babalar Günün Kutlu Olsun!

-Derdimi, neşemi, mutluluğumu, hüznümü, paylaştığımsın. Bu özel Babalar günün kutlu olsun..

-Karlı dağ gibisin babam.. babalar günün kutlu olsun. iyiki varsın iyiki benim babamsın

-Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun Babam.

-Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

18-06/13/babalar-gunu-mesajlari3.jpg

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

-Her zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini ve ben ne kadar karışık cümleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini biliyorum. Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım.

-Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun…

-Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

-Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim.

18-06/13/babalar-gunu-1.jpg

EN GÜZEL BABALAR GÜNÜ SÖZLERİ

Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacığım.

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla…

Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

18-06/13/babalar-gunu2.jpg

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI KISA VE ANLAMLI

-Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun

-Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin

-Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın… Babalar günün kutlu olsun babacım.

18-06/13/babalar-gunu3.jpg

Sensiz bir babalar günü geçiriyorum ve inan bana, kendimi çok yalnız hissediyor, çok üzülüyor ve çok üşüyorum… Sen benim arkadaşım, sevincim ve ışığımsın. Babalar günün kutlu olsun baba.

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.

-Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler.
-Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.
-Biricik babama sevgilerimle!… Babalar günün kutlu olsun.

-Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgili babam…

-Canım babam!… Seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun babacım.

-Evimizin güneşi bir tanecik babacığıma kucak dolusu sevgiyle… Canım babacığım, sen bizim herşeyimizsin. Babalar günün kutlu olsun bir tanecik babacık.

18-06/13/babalar-gunu-4.jpg

-İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun…

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

- Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günü kutlu olsun.

- Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum baba. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Babacığım.

- Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

- Koklanacak gül, açılacak gonca, yaşanacak hayat ve alınacak nefes olan sevgili babam. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim. Babalar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

- Başımızın tacı babalarımızın yaşam boyu mutlulukları temennisi ile babalar gününüz kutlu olsun.

- Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın babalar günü kutlu olsun.

- Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

- Dün, bugün ve yarın. Daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizim ki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Babacığım babalar günün kutlu olsun.

 - Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var. Babalar günün kutlu olsun.

- Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

- Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

- Varlığıyla bize güven ve huzur veren biricik babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

- Babanın erdemlerı cocuklarının servetıdır.

- Babanın mirasını mı istiyorsun? Bilgisini öğren. Onun parasını hemen harcayabilirsin.

- Babanın rolu, yuz ogretmenınkıne bedeldır.

- Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin...

- Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin...

- Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar, Babalar gününü kutlarım.

- Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun..! - Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun...

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ - BABAYA NE HEDİYE ALINIR?

Haziran ayının gelmesiyle babalar günü de yaklaştı. Babalar günü bu hafta Pazar günü kutlanacak. Herkes şimdi babama ne hediye alabilirim diye düşünüyor.

En pratik babalar günü hediyesi tavsiyesi bu sayfada olacak.Babanıza babalar gününde, ihtiyaçları doğrultusunda şık ve kullanışlı bir hediye seçebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse ; Babanıza kişiye özel cüzdan, kravat, kol saati, gömlek vs. gibi özel eşyalar satın alabilirsiniz. .Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910′da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır ve günümüze kadar devam etmektedir. Her Haziran ayının üçüncü haftasında kutlanır ve Pazar gününe denk gelir İşte babalar günü hediye alternatifleri bol seçenek imkanı ile Ajans Haber'de.

BABALAR GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

Babanıza özel tasarımlı şık bir "Yüzük" alabilirsiniz.

Babanızın adını taşıyan "Bileklik" satın alabilirsiniz.

Tablolar alabilir, evinizin veya ofisinizin duvarına monte edebilirsiniz.

Teknoloji ile yakından ilgilenen babalar için cep telefonu ve tablet uygun olabilir

Kişisel bakımına özen gösteren babalar için traş seti ve parfüm tercih edilebilir.

Erkeklerin vazgeçilmezi ayakkabı ve şık bir saat babanız için güzel bir hediye.

Klasik hediyelerden vazgeçemeyenler için gömlek ve pantolon.

Babanıza şık bir kol saati alabilirsiniz.

Babanızın portesini yaptırabilirsiniz.

Babanıza ofis hediyeleri satın alabilirsiniz.

Babanıza her daim sizi hatırlatacak fotoğraf çerçevesi yapıtrabilirsiniz.

Özel bir cüzdan, kartlık vs yaptırabilirsiniz.

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANMAYA BAŞLANDI?

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Dodd'un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü. Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

Bu yüzden Babalar Günü Haziran ayında kutlanır.Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910′da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır. 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş; ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir. 1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edilmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN