Gökhan Gönül: F.Bahçe'de ikincilik başarı değil

Gökhan Gönül: F.Bahçe'de ikincilik başarı değil

Fenerbahçe'nin deneyimli sağ beki Gökhan Gönül, takımının son 10 sezonda bir sezon hariç hep şampiyonluk yarışının içinde olduğunu ve ikinciliğin sarı-lacivertliler için başarı sayılmayacağını ifade etti.

Fenerbahçe gazetesinde yer alan röportajında şampiyonluk mücadelesini değerlendiren savunma oyuncusu Gökhan, sarı-lacivertli ekibin son 10 yılda bir sezon hariç hep zirve mücadelesi yaptığını vurguladı.

'Diğer büyük takımlar bir şampiyon, bir üçüncü...'

Gökhan, "Diğer büyük takım olarak adlandırdığımız ekipler ise bir sene şampiyon olduktan sonra 3'üncü olmuşlar, 4'üncü olmuşlar. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynayarak hep istikrarını korumuş. Fenerbahçe'de ikincilikler başarı sayılmaz. Böyle büyük camiada oynuyorsanız hedef hep şampiyonluktur" ifadelerini kullandı.

'Biz taraftardan beş kat fazla üzülüyoruz'

Bu sezon Kadıköy'de fazla kayıp yaşadıklarını anlatan Gökhan, "Akhisar Belediyespor ve Trabzonspor gibi farklı kazanacağımız maçlarda puan kayıpları yaşadık. Dördüncü yıldız için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarımız emin olsun ki onlar üzülüyorsa biz beş kat üzülüyoruz. Takımımızdaki her oyuncu çok karakterli. Maç kaybedildiğinde sabaha kadar uyumayan arkadaşlarımız var. Bir sonraki maçı iple çekip taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz. O nedenle kalan maçlarımızda gelsinler bizi desteklesinler, biz onların desteğinden çok güç alıyoruz" dedi.

'İyi futbolcu her zaman iyi futbolcudur'

Gelecek sezon uygulanacak yabancı kuralını da değerlendiren Fenerbahçeli futbolcu röportajında, "Türk futbolcusunun bu olayda bir zarar göreceğini düşünmüyorum. İyi futbolcu her zaman iyi futbolcudur. Yeteneğiniz varsa kulübün de size ihtiyacı varsa aynı kalitedeki iki oyuncudan mantıklı olarak Türk olanını seçersiniz. Türk oyuncusuna bir verecekken yabancıya 3 verip getirmek bana çok yersiz geliyor" ifadelerine yer verdi.

Gökhan Gönül, gelecek planıyla ilgili ise "Artık 30 yaşıma geldim, 8 senedir de Fenerbahçe'deyim ve burada futbolu bırakırım" değerlendirmesini yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN