Engin Altan Düzyatan zam mı aldı? Romantik Komedi filminin teklifini reddetti

Engin Altan Düzyatan zam mı aldı? Romantik Komedi filminin teklifini reddetti

Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan sakalını kesmedi zam aldı iddiaları dolaşıyordu. Dizinin yapımcısı konu hakkında açıklamalarda bulundu. Peki Engin Altan Düzyatan zam aldı mı? Engin altan Düzyatan bir başka konu olan Romantik Komedi filminin teklifini neden reddettiğini de açıkladı. İşte detaylar..

Geçtiğimiz günlerde Engin altan Düzyatan'ın bölüm başına ücreti 100 bin lira oldu dedikodularının ardından Mehmet Bozdağ açıklamalarda bulundu. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı konu ile ilgili tamamen hayal ürünü dedi. Engin Altan Düzyatan zam mı aldı konusunda kamuoyu açıklaması yapıldı.

MEHBET BOZDAĞ YALANLADI

Oyuncunun, dizideki karakterin dışında başka bir role bürünmesini ve seyirci karşısına çıkmasını istemeyen yapımcı Düzyatan’a, “Tatil yaptığın dönemde ücretini ödeyeyim” teklifinde bulundu. Düzyatan, bu istek üzerine filmde oynamaktan vazgeçti. Oyuncunun bu hareketinden dolayı çok mutlu olan Bozdağ’ın yeni sezonda Düzyatan’ın bölüm başı aldığı 60 bin TL’yi 100 bin TL’ye çıkardığı iddia edildi.

Yapılan kamuoyu açıklamasında zam haberleri yalanlandı. İşte o açıklama...

"Yapımcılığını üstlendiğimiz Diriliş 'Ertuğrul' Dizisi başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'la ilgili bazı basın kuruluşlarında yer alan 'Diriliş Ertuğrul'da Oynayan Engin Altan Düzyatan Zam Mı Aldı?', 'Ertuğrul Gaziye Zam', 'Sakalını Kesmeyince Zam Aldı' başlığıyla yayınlanan haberler ve haberlerde yer alan içerikler gerçeği yansıtmamaktadır.

Tamamen hayal mahsulü ve kurgu unsuru olan haberlerde yer alan; oyuncunun, dizideki karakteri dışında başka bir role bürünmesi ve seyrici karşısına çıkmasını istemeyen yapımcının Düzyatan'a jest yaparak bölüm başı aldığı ücreti arttırdığı bilgisi doğru değildir.

Türkiye'de izlenme ve reyting rekoları kıran, 30'dan fazla ülkede yayınlanan, yapım ve senaryo içeriği olarak milyonların takdirini kazanan Diriliş 'Ertuğrul' dizimizi; magazinleştirme amacı güden ve siz değerli izleyicilerimizi yanlış bilgilendiren bu tür haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı bilgisini kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız"

ENGİN ALTAN DÜZYATAN ROLÜ REDDETTİ

Diriliş Ertuğrul rolü ile büyük beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan İlk filminde yer aldığı 'Romantik Komedi' serisinin teklifini reddetti.

Romantik Komedi serisinde Sinem Kobal, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Gürgen Öz ve Burcu Kara'yla oynayan Engin Altan Düzyatan, yeni filmde rol almayacağını söyledi. Her şeyde oynayabilirim Diriliş Ertuğrul'un beni etkilediği veya karıştığı bir durum yok dedi.

Engin Altan Düzyatan'ın, filmde rol alacağı iddiaları gündemi bir hayli meşgul etmişti. Düzyatan'ın reddetme nedenini, "Senaryo içime sinmediği için" sözleri ile ifade eden oyuncu, filmin senaryosunun değişmesi halinde teklifi tekrar değerlendireceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN