Eski manken Annabelle Neilson evinde ölü bulundu

Eski manken Annabelle Neilson evinde ölü bulundu

Son fotoğrafını sosyal medyadan 9 gün önce paylaşan eski manken Annabelle Neilson'ın cesedinin 5 gün sonra bulunduğu haberi şok etkisi yarattı.

Bir dönemin en popüler mankenlerinden Annabelle Neilson, evinde ölü bulundu.

Annabella Neilson'ın bir arkadaşı, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Chelsea semtinde yer alan evine girdi, cesetle karşılaşınca polisi aradı. 49 yaşındaki modelin cesedinin beş gündür evde olduğu ortaya çıktı.

Moda dünyasının zirve ismi Alexander McQueen'in en yakın arkadaşı olan Neilson, aynı zamanda McQueen'in ilham perilerinden biriydi. Neilson, ayrıca efsanevi modacıyı intihar etmeden önce gören son kişiydi.

Ünlü model, sosyal medyadan son paylaşımını 8 Temmuz tarihinde yapmıştı. Neilson, o tarihte eski sevgilisi Edward Spencer Churchill'in düğününe katılmıştı.

Uyuşturucuya düşkünlüğüyle tanınan sansasyonel model, Nat Rothschild'in ilk eşiydi ve ikili 1994-1997 yılları arasında evli kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN