Fazıl Say'ın annesi Ayşe Gürgün Say vefat etti

Fazıl Say'ın annesi Ayşe Gürgün Say vefat etti

Ünlü müzisyen Fazıl Say’ın annesi Ayşe Gürgün Say, tedavi gördüğü Bodrum’da hayatını kaybetti. Acı haberi sevenleriyle paylaşan Fazıl Say; ‘Sevgili annem Ayşe Gürgün Say’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Cenazesi, 25 Ağustos 2018 Cumartesi günü, öğle namazının ardından, Bodrum Bitez Köy İçi Camii’nden kaldırılacaktır. Sevenlerinin başı sağ olsun.’ açıklamasını yaptı

Uzun zamandır tedavi gören Ayşe Gürgün Say, bugün hayatını kaybetti. Acı haberi sevenleriyle paylaşan Fazıl Say; ‘Sevgili annem Ayşe Gürgün Say'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Cenazesi, 25 Ağustos 2018 Cumartesi günü, öğle namazının ardından, Bodrum Bitez Köy İçi Camii’nden kaldırılacaktır. Sevenlerinin başı sağ olsun.’ açıklamasını yaptı.

"ANNEM HEP HAYATIN GERÇEKLERİNDEN BAHSEDERDİ"

Annesi Ayşe Gürgün Say’ı iki gün önce evine Bodrum’daki evine getiren Fazıl Say, bu fotoğrafı paylaşıp altına şu notu düşmüştü: 

“Annemi ziyaret. Bodrum 21.08.2018. 2 ay hastane yoğun bakım ertesi. Artık evde annem, derinleşen bitkisel hayat boyutunda, nefes alma ve beslenme artık makinelere bağlı, en azından evinde. Artık fazla yaşamsal reaksiyonları da kalmadı. Ben en azından evinde olmasını daha doğru buluyorum. Bu zor mertebede bakıcıları ve en yakınları Güler, Halise, Özay ve Meryem’e içtenlikle teşekkürlerimle... Annem hep “hayatın gerçekleri”nden bahsederdi, doğrudur. Şu günlerde gerçekleri kabullenmesi de zor.” 

18-08/24/fvs.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN