Game of Thrones'un 8. final sezonu ne zaman başlayacak?

Game of Thrones'un 8. final sezonu ne zaman başlayacak?

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi bulunan Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin sekizinci sezonu ne zaman yayınlanacak merak ediliyordu. Dizinin Sansa Stark’ı Sophie Turner konuya açıklık getirdi: Game of Thrones 2019’da yayınlanacak.

Her sezonu merakla beklenen efsane dizi Game of Thrones'un (Taht Oyunları'nın) final sezonunun 2019'da yayımlanacağı oyuncularından biri tarafından doğrulandı.

Dizide Sansa Stark'ı canlandıran Sophie Turner, Variety dergisine 'X Men' film serisinde Dark Phoenix karakterini canlandırmasıyla ilgili verdiği demeçte GOT hayranlarının meraklarını da giderdi.

Turner, 6 bölüm çekilecek 8. sezonun ancak 2019'da prömiyer yapabileceğini söyledi.

Entertainment Weekly de 8. sezonun başlayan çekimlerinin 2018 yazında da devam etmesinin beklendiğini belirtti.

Dergi, ardından post-prodüksiyon çalışmalarına girişileceğini ve dizinin yaratıcıları David Benioff ile Dan Weiss'ın kaliteli bir yapım için ne kadar gerekiyorsa o kadar zaman harcama tavrından ötürü 2019'un makul bir tarih olduğunu yazdı. GOT hayranlarının şimdilik tek tesellisi, bu konuda son sözün Sophie Turner'a ait olmaması. Yayımcı kanal HBO, henüz gösterim tarihiyle ilgili resmi açıklama yapmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN