Game of Thrones'un kıyafet sırrı ortaya çıktı

Game of Thrones'un kıyafet sırrı ortaya çıktı

Game of Thrones hakkında çok şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Her bölümü yeni bir macera olan dizinin kostümlerinden sorumlu tasarımcı Michele Clapton açıklamalarda bulundu.

TV dünyasının en pahalı dizilerinden olan Game of Thrones (her bölüm yaklaşık 10 milyon dolar) sayesinde 3 Emmy kazanan Clapton, Jon Snow ve Gece Bekçileri’nin kıyafetlerinin aslında çok basit bir şekilde yapıldığını söyledi.

'IKEA'DAN FAYDALANIYORUM'

Clapton, “Karakterlerin kostümlerinde Ikea’dan faydalanıyorum. Buradaki birçok kürk aslında Ikea’dan satın alınan halılardan oluşuyor” dedi. Clapton, kısıtlı bütçeden dolayı böyle bir hamle yaptığını söylerken, “Bizim ekibimiz satın alınan halıları kesiyor, boyuyor ve bunları giyilebilir bir kostüm haline getiriyor. Bütçeler çok büyük ama bütçeler hakkında şöyle bir gerçek var, asla zaman yetmez” yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN