Gerard Butler, motosiklet kazası geçirdi

Gerard Butler, motosiklet kazası geçirdi

'300 Spartalı' filminde Kral Leonidas'ı canlandıran 47 yaşındaki İskoç oyuncu Gerard Butler, motosiklet kazası geçirerek hastaneye kaldırıldı.

47 yaşındaki İskoç oyuncu Gerard Butler, motosiklet kazası geçirdi.

Kaza sonrası hemen hastaneye kaldırılan Gerard Butler'ın hayati tehlikesinin olmadığı ancak vücudunda kırıklar olabileceği öğrenildi.

Görgü tanıkları, Gerard Butler motosikleti ile seyir halindeyken bir arabanın önüne kırdığını ve ünlü oyuncunun hakimiyetini kaybedip düşmesine neden olduğunu belirtti.

GERARD BUTLER KİMDİR?

Gerard Butler, 13 Kasım 1969 tarihinde İngiltere Paisley’de doğmuştur. Tam adı Gerard James Butler’dir. Annesinin adı Margaret Butler, babasının adı Edward Butler’dir. 6 aylıkken tüm aile Kanada‘ya taşındı. Ne var ki Kanada’da işler yolunda gitmedi. 2 yaşındayken annesi Margaret boşandıktan sonra iki oğlu ve kızını alıp İskoçya‘ya geri döndü. Annesi ve babasının boşanması üzerine, babası ile 16 yaşına kadar görüşmedi. Liseyi Paisley’de okudu. Glasgow Üniveritesi Hukuk Fakültesinden avukat olarak mezun oldu. Edinburg’ta medeni hukuk alanında stajer bir avukat olarak çalışırken, oyunculuk kariyeri için avukatlığı bir kenara koydu.

Üniversite yıllarında bir rock grubunun vokalliğini yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN