Gökhan Keser'den kötü haber

Gökhan Keser'den kötü haber

Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan, 22 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanan 'Atçalı Kel Mehmet' filminin oyuncuları, vizyondan önce özel gösterimlerle Aydın ve İzmir seyircisiyle buluştu. Yüksek ateş sebebiyle hastaneye yatırılan başrol oyuncusu Gökhan Keser, İzmir gösterimine katılamadı.

İzmir Mavi Bahçe AVM ve Forum Aydın’da gerçekleşen özel gösterimler öncesi 'Atçalı Kel Mehmet' filminin oyuncuları, seyirci ile kısa söyleşiler gerçekleştirdi.

Ceren Kaplakarslan, Mehmet Polat, HASAN Yalnızoğlu, Muhammed Cangören, Hülya Şen, Şule Sarıca ve Veysel Bulut’un katıldığı söyleşi ve gösterimlerde, oyuncular sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Filmin başrol oyuncusu Gökhan Keser, hasta gittiği Aydın’da gösterimin ardından yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırıldı ve İzmir gösteriminde yer alamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN