Gökhan Özen ile Selen Sevigen boşandı

Gökhan Özen ile Selen Sevigen boşandı

Şarkıcı Gökhan Özen ve eşi Selen Sevigen yaptıkları ortak basın açıklamasında boşandıklarını açıkladı.

Gökhan Özen altı yıl önce evlendiği eski bakan Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile önceki gün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

36 yaşındaki Özen ile Sevigen'in yazılı konuya ilişkin açıklaması şöyle: "Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz."

"Kutsal bildiğimiz ve gözler önünde yaşamayı tercih etmediğimiz aile yaşantımıza ve özel hayatımızın mahremiyetine bugüne kadar ve bundan sonraki sürecinde saygı gösteren tüm değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz.
Saygılarımızla."

Sanat ve şov dünyasının örnek çifti gözüyle bakılan Özen ve Sevigen, 2010 yılında evlenmişti. Çiftin evliliklerinden ise iki kız çocukları dünyaya geldi. Özen, iki çocuğunun velayetini ve birlikte yaşadıkları evi Selen Sevigen’e bıraktı. Çiftin boşanmadan önce evlerini ayırdıkları da öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN