Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye'den ayrıldı

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye'den ayrıldı

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin jüri üyesi Gökhan Özoğuz, programın yeni sezonunda jüri koltuğuna oturmayacağını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından olan 'O Ses Türkiye'de 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, yeni sezonda jüri koltuğunda oturmayacağını sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu.

"EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN TÜM EKİBE TEŞEKKÜR EDERİM"

Ekrana gelen her bölümde sempatik tavırlarıyla izleyenlerin gönlüne taht kuran Gökhan Özoğuz, sevenlerine kötü haber verenşu açıklamayı yaptı:

"Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım 'O Ses Türkiye'de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum."

18-08/08/o-ses-turkiye-nin-en-sevilen-jurisi-gokhan-ozoguz-11125307_9544_m.jpg

GÖKHAN'IN YERİNE GELECEK İSİM MERAK KONUSU OLDU

Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında; konu gündeme taşınıp Gökhan'ın yerine kimin gelmesi gerektiği izleyicilere soruldu. Mini ankette Sıla ve Aleyna Tilki isimleri ön plana çıktı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN