Hadise'nin elbisesinin markası ne? Hadise'nin elbisesi O Ses Türkiye'ye de çok konuşuldu

Hadise'nin elbisesinin markası ne? Hadise'nin elbisesi O Ses Türkiye'ye de çok konuşuldu

Hadise'nin elbisesinin marka ne? Hadise'nin O Ses Türkiye yarışmasında giydiği elbise sosyal medyada çok konuşuldu. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması yeni sezon açılışını dün akşam yaptı. Hadise'nin elbisesi googlede trend oldu. İşte Hadise'nin elbisesi ve markası hakkında merak edilenler...

Hadise'nin elbisesinin markası ne? sorusu sosyal medyada gündem olurken O Ses Türkiye ise Twitter'da TT oldu.  Hadise'nin elbisesinin markası ve TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan  O Ses Türkiye hakkında merak edinleri haberimizde derledik. 

O Ses Türkiye yarışmasına ünlü şarkıcı ve jüri üyesi Hadise'nin elbisesi damga vurdu. Hadise'nin elbisesinin markası ne? sorusunu sevenleri ve elbiseyi beğenenler tarafından sorulmaya başlandı. O Ses Türkiye'nin bu akşamki (6 Ekim 2018) bölümüne ünlü şarkıcı ve jüri üyesi Hadise'nin giydiği elbise damga vurdu. O Ses Türkiye, Twitter'da TT olurken, birçok kullanıcı Hadise'nin bu gece giydiği elbise ile ilgili yorumlarda bulundu.

Canlı yayın esnasında Hadise'nin giydiği elbisenin markası sansüre uğrarken, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı elbisenin markasını bulabilmek adına adeta birbiriyle yarıştı.

18-10/07/hadisenin-elbisesinin-markasi-ne.jpg

18-10/07/1.jpg

18-10/07/2.jpg

18-10/07/3.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN