Hadise'nin evine hayranları girmeye çalıştı

Hadise'nin evine hayranları girmeye çalıştı

İstinye’de lüks bir sitede bulunan evine girmeye çalışan hayranıyla karakolluk olan Hadise, “Sevilmek güzel ama bu şekilde değil. Korkunç bir olaydı” dedi.

Hadise, önceki akşam arkadaş grubuyla Zorlu AVM’de görüntülendi. Saçını tekrar sarıya boyatan şarkıcı, özüne döndüğünü söyledi. Hafta içinde takıntılı bir hayranının İstinye’deki evine girmeye çalışmasıyla zor günler geçiren Hadise, “Çok korktum, hâlâ da korkuyorum. Sevilmek güzel bir şey ama bu şekilde değil. Sitenin telinden geçip, evimize kadar gelmiş. Kendimce önlemler aldım. Korkunç bir olaydı” dedi.  

Özel hayatıyla ilgili konuşan şarkıcı, “Sevgilim yok. Bir gün evlenirsem bile, eşimle el ele zor görürsünüz. O kafaları sevmiyorum ama bu kuruma inanıyorum” açıklamasını yaptı. Muhabirlerin, “Estetik operasyon yaptırdınız mı?” sorusunu yanıtlayan Hadise, “Estetiğe karşı değilim. Abartmadan güzelleşiyorsam yaptırırım. Hiçbir zaman da inkar etmem” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN