Hadise'nin üstünde hiç mal varlığı yok

Hadise'nin üstünde hiç mal varlığı yok

10 yıldır konserden konsere koşan, 6 sezondur 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan, 7 ayrı markanın reklam yüzü olan Hadise Açıkgöz’ün üstünde hiç mal varlığı olmadığı ortaya çıktı.

HT Magazin’in yaptığı araştırmaya göre; Türkiye’de üzerine mal varlığı olmayan Hadise Açıkgöz, son iki yıldır toplam 118 bin TL vergi ödedi. Ünlü popçunun yönetmen ablası Hülya Açıkgöz’ün ise Yalova’da bir meyve bahçesi, 260 bin TL mevduatı ve iki otomobili olduğu öğrenildi.

MALLAR BELÇİKA’DA MI?

Festival, açıkhava ve otellerdeki konserlerin aranılan ismi olan Hadise, bu zamana kadar 7 ayrı firmanın marka yüzü olarak reklamlarda oynadı. Altı sezondur ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jüri üyeliğini yapıyor. Hadise’nin, elde ettiği kazancını çifte vatandaş olduğu Belçika’da değerlendirdiği tahmin ediliyor.

'İCRALIK OLDU' İDDİASI

Star TV'de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programı, Hadise’nin bir dönem işletmeciliğini yaptığı Bodrum’daki La Plaj’ın mülk sahipleri tarafından 900 bin lira alacak için icraya verildiğini ancak haczedecek bir şey bulunamadığını iddia etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN