Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir hangi dizide oynuyor?

Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir hangi dizide oynuyor?

Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir hangi dizide oynuyor? soruları ünlü oyuncunun dizinin setinde ayağını kırdığı haberinden sonra sorgulanmaya başlandı. İşte Hande Doğandemir'ın oynadığı dizi ve sağlık durumuna ilişkin merak edilen her şey...

Ünlü sanatçı ayağını kırınca sevenleri 'Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir hangi dizide oynuyor?' sorularını arama motorlarında sorguluyor. Hande Doğandemir oynadığı dizinin setinde düşerek ayağını kırdı. Bu haberden sonra sanatçının sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Hande Doğandemir ve oynadığı dizi Can Kırıkları hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz. 

HANDE DOĞANDEMİR HANGİ DİZİDE OYNUYOR? 

İlk fragmanı yayınlanan Can Kırıkları dizisiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Hande Doğandemir sette ayağını kırdı.

Hande Doğandemir başrolünü oynadığı Can Kırıkları dizisinin çekimleri sırasında kaza geçirdi. ‘Polis Leyla’ karakterini canlandıran oyuncu, aksiyon sahneleri sırasında dengesini kaybedip düştü.

Ekip tarafından hastaneye kaldırılan oyuncunun ayak bileğini kırdığı ortaya çıktı. Hande Doğandemir sete 2 hafta ara verdi. Aksiyon sahnelerinde ise 6 hafta oynayamayacak.

18-09/08/hande-dogandemir.jpg

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR? 

 
Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden İletişim sosyolojisi üzerine eğitim görerek mezun oldu. Üniversitede son sınıfta Erasmus programı ile altı ay Fransa’nın Lilla şehrinde okudu.

Üniversite bittikten sonra farklı bir alanda çalışmak istemiş ve ekran arkası deneyimler edindikten sonra Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır.

Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Daha sonra rejiye geçti. sonra çalıştığı yerde editör yardımcısı oldu. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti.

2011 yılında başlamak üzere TRT Okul'da “Hatırlar mısınız?” adlı programda iki yıl sunuculuk yaptı. 2013 yılının Mart ayında Nejat İşler’le birlikte “Eti Browni” reklamında rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN