Harvard'lı Ece Hakim kimdir, hangi dizilerde oynadı? Harvard'da hangi bölümü kazandı?

Harvard'lı Ece Hakim kimdir, hangi dizilerde oynadı? Harvard'da hangi bölümü kazandı?

Harvard'lı Ece Hakim kimdir? sorusu sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Ayrıca insanlar 'Ece Hakim hangi dizilerde oynadı? Harvard'da hangi bölümü kazandı?' gibi sorularında aramasını yapıyor. İşte Harvard Üniversitesinde okumaya giden Ece Hakim hakkında merak edilenleri...

Ece Hakim kimdir? sorusu gündem oldu. ABD'ye Harvard Üniversitesinde okumaya giden oyuncu Ece Hakim sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle aranıyor. Haberimizde 'Ece Hakim kimdir? Ece Hakim Harvard'a hangi bölümü kazandı? Ece Hakim hangi dizilerde oynadı?' sorularının cevabını bulabilirsiniz.  İşte Ece Hakim hakkında merak edilen detaylar...

ECE HAKİM SOSYAL MEDYADA NE PAYLAŞTI? 

Harvard Üniversitesinde okumaya giden oyuncu Ece Hakim öğrenci arkadaşlarıyla çektiği bir pozu sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımdan sonra sosyal medyada olay oldu.  Bir sosyal medya kullanıcısı ise Hakim'in paylaşımı sonrası " "Sadece okulunla ve derslerinle ilgilen Ece'cim. Ailen seni bu soytarılıklara, bu gereksiz aktivitelere katılman için göndermedi. Ailen sen orada okuyabil diye burada kim bilir neler çekiyor neler yaşıyor bunları unutma. Ve kafanı derslerinden kaldırma" mesajını yazdı." yorumunu yaptı.

Sonrasında ise Ece Hakim'den cevap geldi. Ece takipçisine  "Bunları yazarken keşke bu fotoğrafta gorduğünüz tüm öğrencilerin Harvard’a gelebilmek için 'neler çektiğini' de göz önünde bulundursanız."

"Ben Harvard’a gelmeden önce de sizin 'gereksiz' bulduğunuz aktivitelere katılıyordum, hala da katılıyorum."

 "Hedeflediğim okulda okuduğuma göre de, bu 'gereksiz' aktivitelerin eğitimime engel olduğunu düşünmüyorum. Ben sizin tam aksiniz görüşündeyim."

"Bence ben kafamı kaldırmalıyım, herkes kafasını kaldırmalı ki yalnızca başarılı değil ama ayni zamanda mental sağlığı da yerinde bireyler varolabilsin"

18-09/25/ece-hakim-harvardda-hangi-bolumde.jpg

ECE HAKİM KİMDİR? 

Ece Hakim 1998 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nden tamamladı. Oyunculuk mesleğine yeteneği olduğunu fark eden ailesi tarafından oyuncu olması için yönlendirilen Ece Hakim, bu sayede günümüzdeki popüleritesini yakaladı. İlk olarak 'Anlat İstanbul' adlı projede rol aldıktan sonra daha birçok projede rol almaya devam etti. Hakim'in Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Gamze rolüyle yıldızı parladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan Ece Hakim b diziden üniversitede okumak için ayrıldı.

ECE HAKİM HANGİ BÖLÜMDE OKUYACAK?

20 yaşındaki güzel oyuncu Ece Hakim Harvard Üniversitesi'nde psikoloji okuyacak.

18-09/25/ece-hakim-universite.jpg

ECE HAKİM ÜNİVERSİTEYİ KAZANINCA DİZİ ARKADAŞLARI KUTLAMIŞTI

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli ve Meryem Çakırbeyli'nin kızları Zeynep rolünü canlandıran Ece Hakim, üniversite eğitimine başlıyor. Genç oyuncu dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında en yükseklerde yer alan Harvard'ı burslu olarak kazandı. Ece Hakim önümüzdeki yıl Harvard Üniversitesi'nde Psikoloji okuyacak. 

Dizide Ece Hakim'in annesini canlandıran Deniz Çakır da bu mutluluğunu bir not ve video ile paylaştı.

"Kıymetlimiz, bir tanemiz... Ece'miz Harvard'ı kazandı.. hem de %120 bursla... Hem de gecce gündüz sette çalışıp,kıyıda köşede hep ders çalışarak... ve iki taraftan da hiç taviz vermeden... O kadar duygulandım ki..ve şu zor günlerde içim umutla doldu.. Sen çok güzel işler yapacaksın Ece.. Aydınlığını, ışığını,enerjini hepimize bulaştır... Gurur duyuyorum seninle güzel kuzum..."

Ece Hakim da Deniz Çakır'ın bu paylaşımına "Canim Deniz Ablacım.. Senin desteğini, benim için yaptıklarını hiç ama hiç unutmayacağım.. Beni hep koruyup kolladığın, üzüntüme de başarıma da mutluluğuma da her zaman ortak olduğun için teşekkür ederim. İyi ki, iyi ki, iyi ki varsın" notuyla cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN