Hayat Şarkısı'ndaki Kerim kimdir? Birkan Sokullu kimdir?

Hayat Şarkısı'ndaki Kerim kimdir? Birkan Sokullu kimdir?

Kanal D'de bu akşam başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya'nın oynadığı yeni dizi "Hayat Şarkısı" ekranlara gelecek. Saat 20'de başlayacak dizi daha şimdiden herkesi meraklandırdı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide en çok merak edilen karakterlerden biri de Kerim Cehver oldu. Peki, Hayat Şarkısı'ndaki Kerim kimdir? Birkan Sokullu kimdir?

Kanal D'de bu akşam başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya'nın paylaştığı yeni dizi "Hayat Şarkısı" yayınlanacak. Peki, Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide en çok merak edilen karakterlerden biri de Kerim Cehver oldu. Peki, Hayat Şarkısı'ndaki Kerim kimdir? Birkan Sokullu kimdir?

Hayat Şarkısı'ndaki Kerim kimdir?

Evin yakışıklı küçük prensi. Çok şımartılmış. Varlığın içine doğmuş, bilime meraklı, baba zoru ile Berlin’de maden mühendisliği okurken, birinci sınıf sonunda rotayı çevre mühendisliğine çevirmiş. Doğal hayat sever, masasını ve okumayı da çok sever, bilimsel alanda kariyer yapmaya kitaplar yazmaya odaklı. Bu tutkusuna engel olabilecek her şey sinirini bozuyor. 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşıyor. Aşk ilişkileri, teflon gibi üzerinden akıyor. Duygusal olarak derinlemesine bağlanmayı bilmiyor. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapıyor ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında  gidip gelerek geçiyor yaşamı. 

Birkan Sokullu'nun 'Hayat Şarkısı'ndaki fotoğrafları

16-02/09/11-1455028781.jpg

16-02/09/sdfdfdfgdf.jpg

Birkan Sokullu kimdir?

Birkan Sokullu 6 Ekim 1985'te doğdu. Şu an 30 yaşında'dır. 2003 yılında Best Model Of Turkey'de derecesi yaptı.

16-02/09/dfdfdf.jpg

Maltepe Üniversitesi'nde Radto TV Proğramcılık Bölümü'nü bitirdi. Uzun yıllar basketbol oynadı. Basketbol oynarken ayrı yetten modellik ve mankelil yaptı. Kivanç Tatlıtuğ ile de beraber rol aldı. Birkan Sokullu 13 Temmuz 2012 tarihinde Aslı Enver ile Dünya evine girdiler. 27.8.2015 tarihinde ise boşandı Sokullu'nun oynadığı diziler"Melekler Korusun, Küçük Kadınlar,Elif, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih,Kurt Seyit & Sura" dizilerinde oynadı.

Hayat Şarkısı ilk fragmanı:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN