Hayata dönüşte uzun bekleyiş

Hayata dönüşte uzun bekleyiş

Dr. James Bedford, 12 Ocak 1967’de böbrek kanserinin tedaviye cevap vermemesi üzerine ‘dondurma’ kararı aldı. Bu kararıyla dünyanın bedeni cryo tüpü içerisinde bekletilen ilk insanı olarak tarihe geçen Bedford, o tarihten bu yana teknolojinin gelişmesini bekliyor.

Emekli akademisyen 73 yaşındaki Dr. Bedford’un vefatı esnasında dolaşımı yapay makineler tarafından devam ettirildi. Bedford’un bedeni, sıvı nitrojenin içerisine nakledilmeden önce soğutuldu. Cryo tüpüne konulduğu günden bu yana resmen ölü kabul edilen Bedford, tıbben ise bir ölü değil. Bedford, teknoloji dondurulan insanları organlarına zarar vermeden hayata döndürebilecek kadar geliştiğinde uyandırılacak. Ancak tekrar yaşamayı 50 yıldır bekleyen Bedford uyandığında olacaklara hazır olmalı çünkü hiçbir şey bıraktığı gibi değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN