Hazal Kaya'nın annesi kansere yakalandı

Hazal Kaya'nın annesi kansere yakalandı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi Ayşegül Kaya'nın kanser hastası olduğu ortaya çıktı. Hazal Kaya'nın annesinin saçlarını kestiği fotoğraf, anne Kaya'nın hesabından yayınlandı.

Ayşegül Kaya, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla kanser hastalarına umut oldu. Hazal Kaya'nın 'Adını Feriha Koydum' dizisinde annesini canlandıran Vahide Gördüm de meme kanseri olmuştu.

Saçlarını kızı Hazal'a kestiren Ayşegül Hanım, bu anlardan fotoğraf paylaşıp altına, "Kanser adı dehşet yaratsa da artık olağan. Erken teşhis ve hızlı tedavi önemli. İyi dilekler için çok teşekkürler" notunu düştü.

Güzel oyuncunun, annesinin saçlarını kazıdığı kare sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Hayranları Hazal Kaya için "İşte hayırlı evlat" şeklinde yorumlar yaptı.

17-11/15/kakak.jpg

Bir dönem Hazal Kaya'nın 'Adını Feriha Koydum' dizisinde annesini canlandıran Vahide Gördüm de meme kanseri olmuştu. O dönem diziye ara verme kararı alan ünlü oyuncu kemoterapi nedeniyle dökülen saçlarını dizi setinde oyuncu arkadaşlarının yanında kestirmişti. Bir süre tedavi olan Vahide Gördüm, eski sağlığına kavuşup dizi setlerine geri dönmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN