Hedefi Guinnes'e giren ilk modacı olmak

Hedefi Guinnes'e giren ilk modacı olmak

Başarılı modacı Recep Demiray moda dünyasında bu aralar puşi ile yaptığı kreasyonuyla çok konuşuluyor. Kültürüne sahip çık akımıyla puşi ile modern çizgiyi kreasyonunda toplayan Demiray İstanbul'da yaptığı defilelerle cemiyet hayatının gözbebeği haline geldi.

Zengin bir kültüre sahipken sadece Batı'dan feyz alınmasının yanlışlığına dikkat çeken genç modacı Recep Demiray "Avrupa'yı örnek almaktan özünü unutan modacılara en zengin kültürün bize ait olduğunu hatırlatmak için bu akımı başlattım. Bu zengin kültürü görmemek için beyin insanı terketmeli" dedi. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken modacı Recep Demiray, aynı zamanda iyi de bir DJ. Bu aralar tasarımları Nişantaşı 3Z Agency Showroom'da Recep Demiray etiketi ile görücüye çıkan Demiray, çok yakında 623 metrelik bir kaftan hazırlayarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren ilk modacı olmayı hedefliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN