Hintli şarkıcı Dahiya 7 kurşunla öldürüldü

Hintli şarkıcı Dahiya 7 kurşunla öldürüldü

Hindistan'ın ünlü şarkıcı ve dansçılarından 22 yaşındaki Harshita Dahiya, kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldü.

Polis raporuna göre; Dahiya Haryana, Panipat bölgesindeki Chamara ilçesinde 7 kurşunla vuruldu ve olay yerinde hayatını kaybetti. Yetkililer, Dahiya'nın o gün sahne aldığı bir konserden dönerken saat 16:00 sularında siyah bir araç tarafından arabasının durdurulup kimliği belirsiz 2 şüpheli tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı.

Yerel polis şefi Rahul Sharma, "Kimliği belirlenemeyen iki genç, şarkıcının iki asistanı ve şöförünü arabadan indirdi. Şüphelilerin sıktığı 7 kurşunun 6'sı şarkıcı Dahiya'nın başına ve boynuna isabet etti ve Dahiya olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheliler olay yerinden kaçtılar" dedi.

KIZ KARDEŞİNDEN AÇIKLAMA: EŞİM ÖLDÜRDÜ

Yerel basın kaynaklarına göre şarkıcı, daha önce biri tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti. Sanatçının kız kardeşi Lata, kız kardeşini kendi eşinin vurduğunu, annelerinin cinayet davasında görgü tanığı olmasından dolayı eşinin kız kardeşini öldürdüğünü iddia etti.

Harshita Dahiya, daha önce kız kardeşinin eşini tecavüzle suçlamış ve tutuklanmasına neden olmuştu.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN