Hülya Koçyiğit: Bir gün herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takdir edecek

Hülya Koçyiğit: Bir gün herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takdir edecek

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, verdiği röportajda Türkiye'deki siyasi gündem hakkında konuştu. Koçyiğit, "Bir gün herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı takdir edecek" dedi.

Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit Posta gazetesine açıklamalarda bulundu. Koçyiğit, Türkiye'deki siyasi gündem hakkında konuştu.

Hülya Koçyiğit şunları söyledi:

"HERKES FAZLA ÖZGÜR"

Ülkemizde söylenildiği kadar baskı olduğunu düşünmüyorum. Bundan daha açık bir toplum görmedim ben. Bir kere böylesine bir iletişim çağında yaşarken, sosyal medya hayatımızın bu kadar içindeyken kim kendini baskı altında hissedebilir ki? Kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür. Çok fazla atıp tutuyorlar.

"KILIÇDAROĞLU, HERKESİ İLGİLENDİREN KONULAR İÇİN YOLA ÇIKSAYDI"

Kemal Kılıçdaroğlu birçok hayati konuda sesini çıkarmayıp kendi milletvekili Berberoğlu hapse girince “Adalet istiyorum” dedi. Daha sonra birileri kendisine “Herkes için adalet” istemesini söyledi. Oysa Kılıçdaroğlu kendi milletvekili için yürüyüşe, yola çıkmıştı. Keşke sadece bu konu için değil, herkesi ilgilendiren genel konular için yola çıksaydı demiştim. O da yanlış anlaşıldı.

"BİR GÜN HERKES ERDOĞAN'I TAKDİR EDECEK"

Yaptıklarından dolayı bir gün herkes Erdoğan’ı takdir edecek. “İyi ki üçüncü havalimanı yapıldı yoksa perişan olacaktık” diyecek herkes. “Kim yaptırdı bunu?” dediklerinde ise Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapıldığını anlayacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN