Hülya Koçyiğit'ten mesaj var

Hülya Koçyiğit'ten mesaj var

Türk Sineması'nın usta ismi Hülya Koçyğit'ten iyi haber... Dün akşam saatlerinde ABD'nin New York Presbyterian Hospital'da akciğerindeki kanserli bölgeden ameliyat olan sanatçının ameliyatının iyi geçtiği öğrenildi.

Ameliyatın sorunsuz geçtiğini söyleyen Dr. Nasser Altorki ''Tümor, torakoskopik yöntemle temizlendi. Hülya Hanım bir müddet daha hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak ancak kontrolleri düzenli olarak devam edecek'' dedi.

Hürriyet'te yer alan haberde, Koçyiğit Instagram ve Facebook hesaplarından şu paylaşımı yaparak sevenlerine güzel haberi verdi: "Herkese merhaba, İçten dilekleriniz ve esirgemediğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevginin gücüne her zaman inandım. İyi ki varsınız. Doktorum ameliyatımın iyi geçtiğini söyledi. Yoğun bakımdan, normal odaya az önce geçtim. Ancak bir müddet daha hastanede kalacağım. Yorumlarınızı tek tek okuyamasam da şu anda, iyi dileklerinizden haberdarım ve hepsini okumak için sabırsızlanıyorum. Desteğiniz bana yüksek moral, inanın. Arayan, soran, mesaj atan, güzel dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiren herkese müteşekkirim. Var olun. Sevgi ve saygılarımla."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN